ασφάλεια

Η εταιρία Παπαποστόλου έχει ενσωματώσει στην ιστοσελίδα της www.papapostolou.gr τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. 

Πιστωτικές κάρτες
Η εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας του χρήστη γίνεται απευθείας σε ασφαλή ιστότοπο της τράπεζας Πειραιώς. Η εταιρία Παπαποστόλου και το www.papapostolou.gr δεν παρεμβάλλεται στη διαδικασία αυτή, οπότε και δεν έχει πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών.
 
 
Προσωπικά δεδομένα
Η Παπαποστόλου ακολουθεί τους όρους και τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το www.papapostolou.gr δίδονται με την συναίνεση του δικαιούχου προσώπου και εν γνώσει και με ρητή έγκριση αυτού προς αρχειοθέτηση και επεξεργασία τους από την εταιρεία Παπαποστόλου για τις ανάγκες των σχετικών αιτούμενων υπηρεσιών, όπως εκτέλεση και αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών, έκδοση εκπτωτικής κάρτας, αποστολή newsletter, ενημέρωση για προϊόντα κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, κλπ. Η Παπαποστόλου δεσμεύεται πως θα κάνει χρήση των ατομικών στοιχείων των πελατών μόνο για τον σκοπό για τον οποίον ο πελάτης / χρήστης της ιστοσελίδας τα έχει δηλώσει, και για κανέναν άλλον σκοπό (πχ αποστολή διαφημιστικών e-mail χωρίς τη συναίνεση του χρήστη). Τέλος, η εταιρία Παπαποστόλου δεσμεύεται πως σε καμία περίπτωση δεν θα διαθέσει τα στοιχεία των πελατών / χρηστών της ιστοσελίδας www.papapostololou.gr σε τρίτους.
 
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας www.papapostolou.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια.
 
An EXACT e-business solutions project