Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας μας; Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας...


ΕΤΑΙΡΙΑ

 100  χρόνια στη υπηρεσία της Υγείας

1914   O Αθανάσιος Παπαποστόλου ιδρύει στη Θεσσαλονίκη την ομώνυμη επιχείρηση ιατρικών-παραϊατρικών προϊόντων.  Για πολλά χρόνια μέχρι και την δεκαετία του 1950 η επιχείρηση αυτή ήταν η μοναδική του είδους στη Βόρεια Ελλάδα. Οτιδήποτε διέθετε είχε ως μοναδικό αντικείμενο την προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας.
 
1961   Ο Νίκος Παπαποστόλου επεκτείνει το ιατρικό τμήμα της οικογενειακής επιχείρησης, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον εξοπλισμό Νοσηλευτικών Μονάδων.
 
1963   Παρακολουθώντας την αλματώδη πρόοδο της τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής επιστήμης που σημειώθηκε κατά τη δεκαετία του ‘60, η εταιρία Παπαποστόλου επεκτείνει την ενεργό δράση της στην Αθήνα.
 
  
 
1968   Μεταφέρεται η έδρα της εταιρίας σε νέο εκθεσιακό χώρο στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Σιντριβανίου. Για λόγους ιστορικούς και για να τιμηθεί η οικογενειακή παράδοση, η έδρα διατηρείται μέχρι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
 
1988   Παράρτημα της εταιρίας στο Ηράκλειο Κρήτης.
 
1992   Παράρτημα της εταιρίας στην Πάτρα.
 
1994   Όλες οι δραστηριότητες στην Αθήνα μεταφέρονται στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο 2.200m2 στο Νέο Ψυχικό, το οποίο περιλαμβάνει γραφεία, αποθήκες, εκθεσιακό κέντρο και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό χώρο μέχρι και 180 ατόμων.
 
1997   Παράρτημα της εταιρίας στον Βόλο.
 
2001   Παράρτημα της εταιρίας στα Χανιά.
 
  
2007   Επέκταση των δραστηριοτήτων στη Ρουμανία, με τη δημιουργία  εταιρίας ιδίων συμφερόντων στο Βουκουρέστι.
 
Σήμερα Με τεχνογνωσία, εμπειρία και παράδοση ενός αιώνα, με εξειδικευμένο προσωπικό και πανελλήνια κάλυψη,  η εταιρία Παπαποστόλου είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
   
  

 

An EXACT e-business solutions project