Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας μας; Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας...


Φοιτητές Ιατρικής

Πρόγραμμα εκπτώσεων MedClub και φοιτητικό πακέτο Meducate για φοιτητές ιατρικών σχολών...

 

Πρόγραμμα εκπτώσεων MedClub για φοιτητές ιατρικής
Το πρόγραμμα MedClub επιβραβεύει τις αγορές σας και σας ανταμείβει! Με την απόκτηση και χρήση του κωδικού μέλους, λαμβάνετε έκπτωση 5% στα προϊόντα που ανήκουν στο πρόγραμμα αυτό. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε για το ποια προϊόντα ανήκουν στο πρόγραμμα MedClub, αναζητήστε τα στην ιστοσελίδα μας στις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν (φέρουν το σχετικό εικονίδιο), ή δείτε όλα τα προϊόντα MedClub συγκεντρωμένα εδώ.

    

Για να εγγραφείτε στο MedClub, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης επισυνάπτοντας αντίγραφο (σκαναρισμένο) της φοιτητικής σας ταυτότητας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκτυπώσετε την παρακάτω φόρμα αίτησης, να τη συμπληρώσετε και να την προσκομίσετε στα καταστήματά μας, ή να την αποστείλετε ταχυδρομικώς, πάντοτε μαζί με ένα φωτοαντίγραφο της φοιτητικής σας ταυτότητας, στις διευθύνσεις:
►Εθνικής Αντιστάσεως 93, 154 51 Ν. Ψυχικό ή 
►Πλ. Σιντριβανίου 4, 546 21 Θεσσαλονίκη.

Αφού εγκριθεί η αίτησή σας, o κωδικός μέλους θα σας αποσταλεί με e-mail στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας. Για να κάνετε χρήση των προνομίων MedClub στα καταστήματά μας, θα πρέπει να δηλώνετε τον κωδικό μέλους, ενώ για τις online αγορές σας, θα πρέπει να τον συμπληρώνετε στο ανάλογο πεδίο που βρίσκεται στο καλάθι αγορών σας και η έκπτωση θα υπολογίζεται αυτόματα. 

Προσοχή: Η έκπτωση MedClub δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά.  Η έκπτωση 5 % υπολογίζεται στην καθαρή αξία του προϊόντος (χωρίς ΦΠΑ).  Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα διαφοροποίησης των προνομίων Παπαποστόλου MedClub. Σχετικές ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Φοιτητικό πακέτο Meducate
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών ιατρικών σχολών, η εταιρία μας δημιούργησε ένα φοιτητικό πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες φοίτησης κάθε πανεπιστημιακού έτους, με ακόμα χαμηλότερες τιμές, μόνο για τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (όχι για online αγορές).  Το φοιτητικό πακέτο Meducate περιλαμβάνει ειδικές τιμές για όλους τους φοιτητές ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής σε ιατρικά είδη απαραίτητα για κάθε έτος φοίτησης, όπως στηθοσκόπια, πιεσόμετρα, ωτοσκόπια, ποδιές, ιατρικά εργαλεία, κλπ.  Απαραίτητο για κάθε αγορά το φοιτητικό πάσο.  Δείτε εδώ τον κατάλογο ανά έτος...

                                                                


Όνοματεπώνυμο:*

Έτος Φοίτησης:*
ΑΔΤ:*
Σχολή:*
Ειδικότητα (που επιθυμείτε να ακολουθήσετε):*
Οδός:*
Αριθμός:*
Περιοχή:*
ΤΚ:*
Πόλη:*
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:*
E-mail:*
Επισύναψη Φοιτητικής Ταυτότητας:*
* = Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
An EXACT e-business solutions project