espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ
SHARE POST
social
social
social
Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ

Στο πλαίσιο του γενικότερου στόχου της για συνεχή και αποτελεσματική εκπαίδευση του προσωπικού της, η εταιρεία μας πραγματοποίησε για τους εργαζομένους της Σεμινάρια Παροχής Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Τα σεμινάρια αυτά, τα οποία έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, περιλάμβαναν επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες που αφορούσαν στην υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), στην αντιμετώπιση τραυματισμών αλλά και στην παροχή Α’ βοηθειών σε διάφορα επείγοντα παθολογικά περιστατικά.

Στα σεμινάρια αυτά συμμετείχαν συνολικά 60 εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο στην παροχή πρώτων βοηθειών από τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές-διασώστες του ΕΚΑΒ: κ.Φώτη Πουλίκο, κ. Ευθύμιο Αραβανή, κ.Παντελή Μαυρόπουλο, κ. Διονύσιο Αρβανιτάκη, κ. Γεώργιο Βλάχο, κα. Ευαγγελία Ανδριανοπούλου, κ. Κωνσταντίνο Κοτλίδα, κ. Γεώργιο Γεοργωτά και κ. Γεώργιο Βάγγο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσέφερε στους εργαζομένους της εταιρείας μας, αλλά και για την άψογη οργάνωση των σεμιναρίων.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ