espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • HyperArc – Νέα τεχνολογία στην Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική
SHARE POST
social
social
social
HyperArc – Νέα τεχνολογία στην Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική

Ο κατασκευαστικός οίκος Varian Medical Systems διαθέτει την πλέον εξελιγμένη λύση για την εφαρμογή Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής.

Το HyperArc σχεδιάστηκε με στόχο την απλοποίηση του σχεδιασμού και της εκτέλεσης θεραπειών Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής, καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή τους σε περισσότερους ασθενείς.

Με το HyperArc επιτυγχάνεται η μέγιστη ακρίβεια στην ταυτόχρονη στόχευση πολλαπλών όγκων, με τη χρήση ενός και μόνο ισοκέντρου, σε χρόνο θεραπείας συγκρίσιμο με εκείνο των τεχνικών IMRT/VMAT, χωρίς την ανάγκη επανατοποθέτησης του ασθενούς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με τα κορυφαία συστήματα Truebeam/EDGE και Eclipse του κατασκευαστικού οίκου Varian Medical Systems και τα υψηλής τεχνογνωσίας συστημάτα ακινητοποίησης του κατασκευαστικού οίκου Qfix, καθιστούν εφικτή την πραγματοποίηση υψηλής ποιότητας Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής με την μέγιστη ακρίβεια endtoend σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες για την ενσωμάτωση του HyperArc στην καθημερινή πρακτική έναντι άλλων τεχνικών Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής.

 

https://www.varian.com/oncology/events-resources/centerline/physicists-weigh-hyperarc-improves-workflow-while-meeting

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ