espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
MCL31 DERMABLATE
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : ASCLEPION Laser Technologies
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ :
Η πιο σύγχρονη τεχνολογία Erbium: YAG στον κόσμο δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα δερματικά προβλήματα: επιδερμικές και δερματικές αλλοιώσεις, θεραπεία ουλών, θεραπείες λείανσης δέρματος (fractional and full skin resurfacing)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ACCESSORIES
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
VIDEO

Erbium: YAG laser: το χρυσό πρότυπο για δερματολογικές θεραπείες
Το MCL31 Dermablate Erbium: YAG laser αφαιρεί το δέρμα με ένα βαθμό ακρίβειας που μπορεί να μετρηθεί σε “microns” και μπορεί να πραγματοποιησεί μια πλήρως αφαιρετική ή κλασματική (fractional) διαδικασία. Αυτό επιτρέπει την ασφαλή και ήπια απομάκρυνση της ευρείας ποικιλίας βλαβών από το δέρμα της επιδερμίδας και των στοιβάδων του δέρματος και την αποτελεσματική αναζωογόνηση του δέρματος. Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί παγκοσμίως.
Το μήκος κύματος 2.940 nm του Erbium laser αντιστοιχεί στη μέγιστη απορρόφηση νερού (το νερό είναι το κύριο συστατικό του δέρματος). Συνεπώς, η ενέργεια χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου για την ταχεία εξάτμιση του νερού στον ιστό, πράγμα που οδηγεί στην σχεδόν άμεση κατάλυση (ablation) του ιστού. Λόγω των χαρακτηριστικών του, το MCL31 Dermablate έχει σημαντικά μικρότερο χρόνο επούλωσης σε σύγκριση με ένα CO2 laser (χρόνος για επανεπιθηλίωση, ερύθημα, οίδημα). Από την άλλη πλευρά, το CO2 laser οδηγεί σε καλύτερη αιμόσταση χάρη στην πήξη.
Χάρη στις πολύ περιορισμένες θερμικές επιδράσεις του Erbium laser, η διαδικασία είναι λιγότερο επώδυνη από ό, τι με CO2 laser. Οι ασθενείς δεν απαιτούν αναισθησία στη θεραπεία μικρών βλαβών. Οι παρενέργειες και οι κίνδυνοι μειώνονται σημαντικά με αυτό το laser Η ασφάλεια αυτής της επεξεργασίας καθιστά το Erbium laser, την ανώτερη επιλογή για ευαίσθητες περιοχές, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια ή ακόμα και ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.

Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα εκκένωσης καπνού (smoke evacuator) με σύστημα τριπλού φίλτρου
Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός της χειρολαβής εγγυάται μια αποτελεσματική και ταυτόχρονη αναρρόφηση των αφαιρεθέντων σωματιδίων, ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση του φωτός λέιζερ (shot) από τον ποδοδιακόπτη. Δεν απαιτείται επιπλέον διακόπτης και ο θόρυβος διατηρείται στο ελάχιστο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι ιατροί δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν συμπληρωματική συσκευή ή να έχουν βοηθό για να το κρατήσουν κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Έχει VarioTEAM χειρολαβή με ρυθμιζόμενο πεδίο βολής (spot size) απευθείας στη χειρολαβή
Μια άλλη καινοτομία Asclepion είναι η ευκολία με την οποία οι γιατροί μπορούν πλέον να διαφοροποιούν το μέγεθος των βολών (spot size) (από 1 έως 6mm), απλώς περιστρέφοντας ένα δαχτυλίδι στη χειρολαβή. Το μηχάνημα αναγνωρίζει αυτόματα την αλλαγή και το laser είναι έτοιμο για χρήση, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και υψηλό βαθμό φιλικότητας προς το χρήστη.

Ρυθμιζόμενο μήκος παλμού
Το MCL31 Dermablate είναι το πρώτο laser Erbium: YAG που επιτρέπει την αλλαγή του μήκους των παλμών. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να εργαστείτε και με τους δύο εξαιρετικά βραχείς παλμούς (short pulses), οι οποίοι εγγυώνται μια εξαιρετικά ακριβή “cold ablation” και με μεγαλύτερους παλμούς “hot ablation” (έως και 1000 ms) για θερμική επίδραση στον ιστό. Η “cold ablation” είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αμιγώς αφαιρετικές θεραπείες (για παράδειγμα για την απομάκρυνση των δερματικών και επιδερμικών βλαβών), ενώ η “hot ablation” συνιστάται για θεραπείες αναζωογόνησης, καθώς διεγείρει αποτελεσματικά την νεοκολλάγενεση. Οι δύο τρόποι μπορούν επίσης να συνδυαστούν, για παράδειγμα στις fractional θεραπείες ανανέωσης (όπου η θερμική επίδραση στο κολλαγόνο μπορεί να προστεθεί στην αφαιρετική επίδραση στις βαθιές ρυτίδες) και στην απομάκρυνση των βλαβών που βρίσκονται στο χόριο (coagulation mode).

Το “coagulation mode” διατηρεί την περιοχή θεραπείας ελεύθερη και καθαρή.
Χάρη στη θερμική λειτουργία, το laser MCL31 Dermablate προσφέρει τη δυνατότητα να περιορίζει οποιαδήποτε αιμορραγία κατά τη διάρκεια της θεραπείας κατά την εκτομή με μια απλή κίνηση. Με αυτή τη λειτουργία είναι δυνατό να αλλάξετε τη λειτουργία στην οθόνη εργασίας από “ablative” σε “thermal” στιγμιαία. Αυτό προκαλεί στιγμιαία πήξη και επιτρέπει στον ιατρό να περιορίζει την αιμορραγία που μπορεί να συμβεί όταν εργάζεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (π.χ. στην αφαίρεση των δερματικών βλαβών). Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή επεξεργασίας παραμένει καθαρή και ορατή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θεραπείας, επιτρέποντας στον χειριστή να εργάζεται γρήγορα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η τεχνολογία του MCL31 Dermablate μπορεί ακόμη να αναβαθμιστεί με μία σειρά από πρόσθετους εφαρμογείς, όπως:

  • VarioTEAM XL χειρολαβή με ρυθμιζόμενο πεδίο 8-12 mm
    Εκτός από τον βασικό εφαρμογέα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη χειρολαβή VarioTEAM XL, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα μεγέθη των πεδίων ξεκινώντας από 8 έως 12mm – για την ταχεία επεξεργασία μεγάλων αλλοιώσεων.
  • MicroSpot (fractional) χειρολαβή με ρυθμιζόμενο πεδίο κάλυψης
    Ο εφαρμογέας MicroSpot διαθέτει μια ειδική συστοιχία μικροφακών (microlens) με σημείο 13 x 13 mm (169 MicroSpots) και χρησιμοποιείται για θεραπείες δέρματος fractional ablation, όπως fractional αναζωογόνηση δέρματος. Το ειδικό οπτικό σύστημα επιτρέπει την επιλεκτική επεξεργασία μόνο των “κλασμάτων” του ιστού με τη μορφή ενός πλέγματος. Αυτό γίνεται εφικτό με τη διάσπαση της δέσμης laser σε μερικές εκατοντάδες μερικές ακτίνες. Αυτό προκαλεί ανανέωση του δέρματος και σχηματισμό κολλαγόνου με ταχεία επούλωση πληγών, η οποία υποστηρίζεται από το μη επεξεργασμένο δέρμα και ως εκ τούτου συνεπάγεται πολύ χαμηλό κίνδυνο παρενεργειών. Χάρη σε μια αποκλειστική σειρά microlens, η τεχνολογία MicroSpot παρέχει ένα μοναδικό επίπεδο ακρίβειας. Η ταχύτητα κάλυψης μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας στη χειρολαβή περιστρέφοντας το δακτύλιο. Αυτό αυξάνει την ευκαμψία και επιτρέπει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας με fractional θεραπεία laser.
  • V-Spot χειρολαβή: αναβάθμιση σε Juliet, το θηλυκό λέιζερ
    Η χειρολαβή V-Spot διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του MCL31 Dermablate, προσφέροντας τη δυνατότητα διεξαγωγής ενδοκολπικών θεραπειών, όπως η θεραπεία του συνδρόμου κολπικής χαλάρωσης (VRS), της κολπικής ατροφίας και της ακράτειας ούρων (SUI). Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Juliet – το θηλυκό λέιζερ.
  • Ειδικός ποδοδιακόπτης “TuneSwitch”
    Το MCL31 Dermablate είναι το πρώτο laser που διαθέτει ειδικό ποδοδιακόπτη, ο οποίος επιτρέπει στον γιατρό να ρυθμίσει την ενέργεια ροής (fluence) χωρίς να χρειαστεί να αγγίξει την οθόνη της συσκευής, για να εξασφαλίσει μια αποτελεσματική ροή εργασίας.