espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Οι αναπνευστήρες Hamilton στη διαχείριση του κορονοϊού
SHARE POST
social
social
social
Οι αναπνευστήρες Hamilton στη διαχείριση του κορονοϊού

Το πλέον δυσεύρετο ιατρικό μηχάνημα για την αντιμετώπιση των βαρέων καταστάσεων πνευμονίας λόγω του κορονοϊού είναι σήμερα ο αναπνευστήρας. Κατασκευάστριες εταιρείες αναπνευστήρων σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο βρίσκονται σήμερα στο φουλ της παραγωγής, μη δυνάμενες να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση.

Η εταιρεία PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies, που αντιπροσωπεύει τους αναπνευστήρες που κατασκευάζει η ελβετική εταιρεία HAMILTON παραθέτει τις οδηγίες για την ασφαλή χρήση των ιατρικών αναπνευστήρων Hamilton σε ασθενείς με άκρως μεταδοτικές ασθένειες.

Οι αναπνευστήρες HAMILTON λαμβάνουν την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα αναγνωρισμένα ινστιτούτα αξιολόγησης για την ποιότητα, ευκολία χειρισμού από το ιατρικό προσωπικό και δυνατότητα διατήρησης στη ζωή βαρέως πασχόντων ασθενών μέσω του μοναδικού συστήματος ΑSV που έχουν αναπτύξει. Είναι εγκατεστημένοι σε πολλά νοσοκομεία και στην Ελλάδα, όπως το Ωνάσειο, ο Ευαγγελισμός, το ΚΑΤ, το ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα. Αλλά ακόμα και στις ΗΠΑ, όπου το Υπουργείο Άμυνας προσφάτως σύναψε σύμβαση αξίας εκατό πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων ($150.000.000) με τη HAMILTON για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων των ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ.

Να επισημανθεί και εδώ ότι η PAPAPOSTOLOU, με ιστορία και παράδοση πλέον των εκατό (100) ετών, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξοπλισμού, εγκαταστάσεων και τεχνικής υποστήριξης ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Η PAPAPOSTOLOU, με ένα δυναμικό 135 συνεργατών, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι μηχανικοί για την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων που εγκαθιστά η εταιρεία στα ελληνικά νοσοκομεία, είναι γνωστή ότι διαθέτει σήμερα κάθε είδους ιατρικού μηχανήματος που εγκαθίσταται στις ΜΕΘ, αλλά και που σήμερα απαιτούνται από όλα τα ελληνικά νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Εκτός από αναπνευστήρες πάσης φύσεως, όπως και φορητούς για ασθενοφόρα ή για το σπίτι, η PAPAPOSTOLOU διαθέτει και εγκαθιστά συσκευές αποστείρωσης χώρων, monitors, συσκευές υποθερμίας-υπερθερμίας, αντλίες έγχυσης φαρμάκων, ειδικές κλίνες για ΜΕΘ και κάθε σχετικό μηχάνημα και εφόδιο για το συγκεκριμένο σκοπό.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ