espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS 3D στο ΓΝ Χανίων
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS 3D στο ΓΝ Χανίων

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος ψηφιακής μαστογραφίας  και Τομοσύνθεσης, SELENIA DIMENSIONS 3D του κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η παράδοση,  εγκατάσταση και πλήρης εκπαίδευση λειτουργίας του ψηφιακού μαστογράφου, πραγματοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την εταιρία PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

O Ψηφιακός Μαστογράφος SELENIA DIMENSIONS είναι κατασκευής του κορυφαίου και βραβευμένου Οίκου HOLOGIC, πρωτοπόρου στην τεχνική της τομοσύνθεσης με περισσότερες πλέον από 9000 εγκαταστάσεις τομοσύνθεσης παγκοσμίως.

Η HOLOGIC, είναι η μοναδική εταιρία που  διαθέτει τεχνολογία τομοσύνθεσης πιστοποιημένη ως προς την ανωτερότητά της σε σχέση με την 2D ψηφιακή μαστογραφία ειδικά  για τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς “FDA approved as superior to standard 2D mammography for routine breast cancer screening of women with dense breast”.

Το εγκατεστημένο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σύστημα  SELENIA DIMENSIONS  3D, διαθέτει την επαναστατική τεχνική  C-VIEWTM  με την οποία εξαλείφεται πλήρως η ανάγκη για την λήψη 2D ψηφιακής μαστογραφίας ώστε η συνολική δόση ακτινοβολίας  και ο χρόνος εξέτασης του πλήρους μαστογραφικού ελέγχου να  ελαττώνονται σημαντικά, καθώς και τη δυνατότητα  απεικόνισης  μαστογραφίας με Σκιαγραφικά  Ι-VIEWTM , κατά την οποία λαμβάνονται εικόνες του μαστού υπό έγχυση σκιαγραφικού και επισημαίνονται έτσι οι  ύποπτες περιοχές αγγειογένεσης.

Για να δείτε όλα τα κέντρα που διαθέτουν ψηφιακό μαστογράφο HOLOGIC, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.papapostolou.gr/blog/2020/06/10/hologic-digital-mammography-systems-list/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ