espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας
SHARE POST
social
social
social
Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας σας παρουσιάζουμε:
➡️τα συστήματα υδροθεραπείας Focus, Lifestyle και Well Being Pool της Hydro Physio &
➡️το ρομποτικό σύστημα υποβοήθησης βάδισης ReoAmbulator ™ της Motorika

Μελέτες δείχνουν ότι η όρθια κίνηση και η άσκηση στο νερό προσφέρουν ιδιαίτερα οφέλη στη θεραπεία, ανακουφίζοντας τη δυσφορία και προωθώντας τη σωματική και ψυχική ευεξία.
Οι υδατοδιάδρομοι Focus & Lifestyle και η πισίνα υδροθεραπείας Well Being Pool, της HYDRO PHYSIO, είναι ιδανικοί για την όρθια, υδρόβια θεραπεία, την ευεξία στο νερό και τo υδρομασάζ.
Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση γι’ άτομα όλων των ηλικιών και ικανοτήτων κινητικότητας. Απλώς περπατήστε μέσα, κλείστε την πίσω γυάλινη πόρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το επιθυμητό ύψος νερού και ταχύτητα διάδρομου για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υδροθεραπείας.

Τα ρομποτικά συστήματα υποβοήθησης βάδισης μειώνουν τα έξοδα φροντίδας των ασθενών μεγιστοποιώντας την αποκατάσταση και ανάκαμψή τους.
Το πρωτοποριακο ρομποτικό σύστημα υποβοήθησης κάτω άκρων ReoAmbulator ™ της Motorika παρέχει στους θεραπευτές και στους ασθενείς τους το υψηλότερο επίπεδο εξατομικευμένων θεραπειών για νευρολογικές και ορθοπεδικές διαταραχές που επηρεάζουν τα άκρα.
Διαθέτει ειδικό λογισμικό, μέσω του οποίου οι ασθενείς ασκούνται σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Το λογισμικό αυτό, προσαρμόζεται ανάλογα με την πρόοδό τους

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανήματα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

https://bit.ly/2ZhyOCg

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ