espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Τώρα οι Πλαστικές Επεμβάσεις, “στηρίζονται” στην Τρισδιάστατη Τεχνολογία
SHARE POST
social
social
social
Τώρα οι Πλαστικές Επεμβάσεις, “στηρίζονται” στην Τρισδιάστατη Τεχνολογία

Ο καθρέφτης μας αποκτά…αντικειμενικότητα

Πολύτιμη η βοήθεια για άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές αν η εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη μας είναι η πιο…αντικειμενική που υπάρχει και αν αντιλαμβανόμαστε τις ασυμμετρίες που φυσιολογικά όλοι έχουμε στο πρόσωπο, στο στήθος και γενικά στο σώμα μας.

Φαίνεται πως όχι, γιατί σύμφωνα με ψυχιατρικές μελέτες έχει διαπιστωθεί ότι στον καθρέφτη μας βλέπουμε μόνο την πιο συμμετρική εκδοχή του εαυτού μας, όσο αντικειμενικοί και αν είμαστε με την εμφάνισή μας και γνωρίζουμε τις μικρές μας ατέλειες.

«Τώρα όμως, έρχεται η τρισδιάστατη τεχνολογία και η μαθηματική ανάλυση μας επιτρέπει να έχουμε μια πραγματική εικόνα του προσώπου και του σώματος, να κατανοήσουμε τόσο τα δυνατά στοιχεία, όσο και εκείνα που πιθανά θα χρειάζονταν διόρθωση με την επέμβαση του πλαστικού χειρουργού, την οποία θα μπορεί να «βλέπει» ο ενδιαφερόμενος πριν την πραγματοποίησή της», επισημαίνει ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Φίλιππος Παπαθεοδωράκης.

Το VECTRA® H2 της Canfield που αντιπροσωπεύει η εταιρεία PAPAPOSTOLOU, αποτελεί μια φορητή, ελαφριά 3D λύση απεικόνισης, ιδανική για αισθητική προσώπου στήθους και σώματος, παρέχοντας οπτικά συστήματα ακριβείας για υψηλής ανάλυσης εικόνες 3D. Η απεικόνιση που επιτυγχάνει, ανοίγει πραγματικά νέους ορίζοντες με την καλύτερη καταγραφή και προβολή της τομογραφίας του δέρματος και των περιγραμμάτων σώματος, ώστε να επιτυγχάνονται ρεαλιστικές εκτιμήσεις και προσομοιώσεις θεραπευτικών τεχνικών.

«Η αποτύπωση του «πιθανού» αποτελέσματος σε όλες τις διαστάσεις , βοηθάει τους ασθενείς μας να κατανοήσουν τις δυνατότητες των παρεμβάσεών μας, αλλά και τους περιορισμούς που τις συνοδεύουν. Μπορεί μ’ ένα απλό λογισμικό στο κινητό μας να «αλλάξουμε» την μύτη μας, αλλά μόνο με την 3D απεικόνιση μπορούμε να δούμε πώς αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει το πρόσωπο μας στον χώρο. Πώς θα δείχνει το στήθος μου με ένα ρούχο; Πώς ένα διαφορετικό στυλ εμφυτεύματος στήθους αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα;» συμπληρώνει ο κ. Παπαθεοδωράκης.

Ο καθρέφτης μας αποκτά…αντικειμενικότητα

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ