espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας
SHARE POST
social
social
social
9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Η εταιρία μας στηρίζει γι΄ άλλη μια φορά, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας που πραγματοποιείται από 9-11 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον ιατροτεχνολογικό τομέα, η εταιρεία PAPAPOSTOLOU διαθέτει μια ευρεία γκάμα από τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πατρίδας μας και στέκεται επάξια στο ύψος κάθε περίστασης με σκοπό τη διασφάλιση στο μέγιστο βαθμό του πολυτιμότερου αγαθού όλων μας, αυτού της Υγείας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα τμήματα τεχνικής υποστήριξης, όπου σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη τεχνική κατάρτιση, τα κατάλληλα εργαλεία, την εμπειρία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίνεται επιτυχώς σε κάθε ανάγκη που προκύπτει, με άμεση ανταπόκριση και διατηρώντας τη λειτουργία των ιατρικών μηχανημάτων στο υψηλό ποσοστό του 99% uptime.

Συγκεκριμένα, φροντίζει για την ορθή εγκατάσταση και την αδιάλειπτη λειτουργία,μέσω της συστηματικής συντήρησης αλλά και της άμεσης επισκευής της οιαδήποτε βλάβης που ενδεχόμενα συμβεί, έτσι ώστε οι ασθενείς να μη μείνουν χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των υψηλής τεχνολογίας συστημάτων που βρίσκονται στη φαρέτρα του «οπλοστασίου» της ιατρικής κοινότητας.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Τεχνικού Τμήματος, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή υποστήριξης και ανταπόκρισης με ήθος και συνέπεια σε κάθε στιγμή, κάθε ώρα και ημέρα.

Σας διαβεβαιώνουμε πως όλες οι ανάγκες σας για παροχή τεχνικής υποστήριξης θα αντιμετωπίζονται πάντα με σεβασμό, επαγγελματισμό και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, στοιχεία που πέραν όλων των άλλων έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία μας του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα υγείας της χώρας μας.

τεχνική υποστήριξη
βιοϊατρική τεχνολογία
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ