espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Ο Απινιδωτής FRED PA 1 και στον ιδιωτικό τομέα – στην ΟΛΥΜΠΟΣ
SHARE POST
social
social
social
Ο Απινιδωτής FRED PA 1 και στον ιδιωτικό τομέα – στην ΟΛΥΜΠΟΣ
απινιδωτές
ανακοπή

Η ευαισθητοποίηση ιδιωτικών φορέων −σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που έχει επιδείξει ο δημόσιος τομέας− για την προμήθεια απινιδωτών, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Έτσι μια ακόμη εταιρεία, η ΟΛΥΜΠΟΣ, «προσχώρησε» στο κλαμπ των φορέων, που αναλογιζόμενοι τη σημαντική συνεισφορά των φορητών απινιδωτών στη σωτηρία ανθρώπινων ζωών, προμηθεύτηκαν από την εταιρεία μας τον Αυτόματο Eξωτερικό Aπινιδωτή (ΑΕΑ) Fred PA-1, του Ελβετικού οίκου Shiller AG.

Όπως είναι γνωστό, μια αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε και να θέσει άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να υπάρχει κανένας ηλικιακός διαχωρισμός, O χρόνος για τη σωτηρία του είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Σύμφωνα με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία είναι βασικό η απινίδωση να χορηγείται άμεσα μετά την καρδιακή ανακοπή. Εάν η καρδιά δεν λειτουργήσει σε φυσιολογικό ρυθμό εντός 5 λεπτών, αυτό θα είναι μοιραίο. Εάν απινιδωθεί εντός του πρώτου λεπτού από την καρδιακή ανακοπή, οι πιθανότητες επιβίωσης του ασθενούς είναι περίπου 90%. Εάν η απιδίνωση καθυστερήσει πάνω από 10 λεπτά, οι πιθανότητες επιβίωσης περιορίζονται αισθητά και καθίστανται σχεδόν μηδενικές.

Η PAPAPOSTOLOU ανέλαβε την πλήρη εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας. Την εκπαίδευση παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερη συμμετοχή και μεγάλο ενδιαφέρον. Αξίζει να τονίσουμε πως ο κάθε μη εξειδικευμένος χρήστης δεν χρειάζεται να διαθέτει ιατρικές γνώσεις, αλλά μόνο να εκπαιδευθεί στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Fred PA-1 διαθέτει:

  • φωνητικές οδηγίες χρήσης και απόδοσης ΚΑΡΠΑ στην ελληνική γλώσσα
  • δέκα (10) χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
  • μεγάλο χρόνο αυτονομίας της μπαταρίας (έως 6 χρόνια σε κατάσταση αναμονής)
  • αυτόματη αναγνώριση του χρόνου ζωής των ηλεκτροδίων (σύστημα RFID tag)
  • υψηλό βαθμό προστασίας ενάντια στην εισροή σκόνης και υγρών IP55,
  • ηχητικό σήμα καθοδήγησης του χρήστη με τον ανάλογο ρυθμό (μετρονόμος) κατά την διάρκεια της ΚΑΡΠΑ.

Ο χρόνος από την ανάλυση του ΗΚΓφήματος και φόρτιση του απινιδωτή με πλήρη μπαταρία είναι μικρότερος των 15 δευτερολέπτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.papapostolou.gr/product/fred-pa-1

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ