espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ ESTRO 2022
SHARE POST
social
social
social
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ESTRO 2022

Η Papapostolou Healthcare Technologies, πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, υποστηρίζει το συνέδριο ESTRO 2022 και τη φιλοδοξία του να ενισχύσει περαιτέρω την Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα του καρκίνου και στην εγγύηση της προσιτής και υψηλής αξίας ακτινοθεραπείας για όλους τους ασθενείς που τη χρειάζονται.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Learning from every patient – Μαθαίνουμε από τον κάθε ασθενή».

Η Varian (a Siemens Healthineers company) πρωτοπόρος στις εξελίξεις παρουσιάζει το πλήθος των λύσεων που προσφέρει καθώς και τις εφαρμογές του μέλλοντος. Μεταξύ αυτών η Θεραπεία με Πρωτόνια, η Flash therapy, η Adaptive Ακτινοθεραπεία με ETHOS καθώς και εξελίξεις στην καθημερινή εφαρμογή της Στερεοτακτικής Ακτινοοθεραπείας και ακτινοχειρουργικής.

Ιδιαίτερη παρουσία έχει ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός ακτινοθεραπείας της Varian ETHOS, ο οποίος φέρνει επανάσταση στην ακτινοθεραπεία που συνδυάζει την adaptive ακτινοθεραπεία με την τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Ιntelligence) στοχεύοντας στη χορήγηση της βέλτιστης θεραπείας στον ασθενή καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη αλλαγές τόσο στη θέση όσο και στο μέγεθος του όγκου στόχου.
ℹ️ https://www.papapostolou.gr/product/ethos/

Η Ethos θεραπεία θέτει κάθε ασθενή στο κέντρο της φροντίδας. Οι κλινικοί μπορούν να δουν αλλαγές στην ανατομία του ασθενούς καθημερινά, να προσαρμόσουν το σχέδιο θεραπείας μέσα σε λίγα λεπτά και να προβούν στην εφαρμογή του, διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά. Η συγκεκριμένη επαναστατική θεραπεία είναι πλέον εφικτή για κάθε ασθενή που υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία και ο συγκεκριμένος επιταχυντής επιβεβαιώνει με πολλά χαρακτηριστικά το όνομά του, Ethos.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν τα υπερσύγχρονα και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας συστήματα τοποθέτησης και ακινητοποίησης ασθενών για ακτινοθεραπεία με στόχο την βελτιστοποίηση της θεραπείας, του οίκου QFIX. Έγινε ζωντανή επίδειξη παρασκευής του υπερσύγχρονου συστήματος ακινητοποίησης Encompass για Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική (SRS) της QFix αναδεικνύοντας τον τρόπο για ακριβή, αποδοτική και επαναλήψιμη τοποθέτηση ασθενούς για Ακτινοθεραπεία, η οποία δύναται να εξασφαλίσει ακρίβεια ακινητοποίησης καλύτερη του χιλιοστού (mm).

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ