espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Ουρολογικού Πύργου στο ΓΝ Ιωαννίνων Χατζηκώστα
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Ουρολογικού Πύργου στο ΓΝ Ιωαννίνων Χατζηκώστα

Ακόμα μια σημαντική εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Papapostolou Healthcare Technologies, αυτή τη φορά στο Γ.Ν. Ιωαννίνων «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Παραδώσαμε και θέσαμε σε πλήρη λειτουργία έναν ενδοσκοπικό πύργο ουρολογίας της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας Richard Wolf GmbH, της οποίας η PAPAPOSTOLOU είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας σημαντικά τον εξοπλισμό της Ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Ο ενδοσκοπικός ουρολογικός πύργος είναι της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας απεικόνισης 4Κ, παρέχοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ενσωματώνει την πρωτοπόρα τεχνική φωτοδυναμικής διάγνωσης για τον καρκίνο της κύστεως (PDD) με τεχνολογία LED, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή χειρουργική αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών.

Παράλληλα με το ενδοουρολογικό laser MEGAPULSE 30 της R.WOLF και την διαθερμία MAXIUM της επίσης κορυφαίας KLS Martin Group την οποία ήδη διαθέτει το τμήμα, ολοκληρώνεται και προσφέρεται το πλέον σύγχρονο και αναβαθμισμένο πακέτο εξοπλισμού του νοσοκομείου, για την πλήρη και άριστη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών των ασθενών της Ουρολογικής κλινικής που χρήζουν ενδο-ουρολογικές επεμβάσεις.

Πληροφορίες για τον ουρολογικό εξοπλισμό, μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.papapostolou.gr/product/endocam-logic-4k/
https://bit.ly/3BlfNTd

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ