espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση ακτινοσκοπικού μηχανήματος ZIEHM VISION FD στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση ακτινοσκοπικού μηχανήματος ZIEHM VISION FD στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Η εταιρία Papapostolou Healthcare Technologies, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του κορυφαίου κατασκευαστικού οίκου Ziehm Imaging, ολοκλήρωσε με επιτυχία την παράδοση του νέου ακτινοσκοπικού μηχανήματος ZIEHM VISION FD, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

To εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση και την πλήρη εκπαίδευση του προσωπικού του νοσοκομείου στη χρήση του νέου εξοπλισμού, παρέχοντας και την τεχνική υποστήριξη για τη συνέχεια.

Το Ziehm Vision FD διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για εξαιρετική ποιότητα εικόνας με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας σύμφωνα με την αρχή ALARA ενώ χάρη στο σύστημα υγρής ψύξης που διαθέτει, παρέχει αδιάλειπτη χρήση ακτινοσκόπησης υψηλής ποιότητας.

➣ Επιπλέον, οι βελτιωμένες ροές εργασίας και οι νέες δυνατότητες του λογισμικού βοηθούν να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς, με παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας.
➣ H αναβαθμισμένη λειτουργία SmartDose3 βελτιστοποιεί την ασφάλεια του μηχανήματος για χειρουργούς, προσωπικό και ασθενείς ενώ το αυξημένο μέγεθος του ψηφιακού ανιχνευτή επιτρέπει την κάλυψη μεγαλύτερων ανατομικών περιοχών στην ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική.

ℹ️ https://bit.ly/3vAiblm

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ