espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Βραβείο ‘’𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧’’ για την 𝗣𝗔𝗣𝗔𝗣𝗢𝗦𝗧𝗢𝗟𝗢𝗨 𝗛𝗘𝗔𝗟𝗧𝗛𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗘𝗦
SHARE POST
social
social
social
Βραβείο ‘’𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧’’ για την 𝗣𝗔𝗣𝗔𝗣𝗢𝗦𝗧𝗢𝗟𝗢𝗨 𝗛𝗘𝗔𝗟𝗧𝗛𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗘𝗦

Οι υγιείς δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων «𝝥𝝦𝝮𝝩𝝖𝝘𝝮𝝢𝝞𝝨𝝩𝝚𝝨 𝝩𝝜𝝨 𝝚𝝠𝝠𝝜𝝢𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝤𝝞𝝟𝝤𝝢𝝤𝝡𝝞𝝖𝝨 𝟮𝟬𝟮𝟮», -θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν-, που διοργάνωσε η Direction Business Network την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Στη σεμνή τελετή, παρουσία περισσότερων από 400 ψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις και φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν προκύψει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η 𝗣𝗔𝗣𝗔𝗣𝗢𝗦𝗧𝗢𝗟𝗢𝗨 𝗛𝗘𝗔𝗟𝗧𝗛𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗘𝗦 βραβεύθηκε με τη διάκριση 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗸 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻 για την ανάπτυξή της.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Directors της εταιρείας Θανάσης Παπαποστόλου και Αλέξανδρος Παπαποστόλου, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της οικογένειας, του ΔΣ και των στελεχών της επιχείρησης.

Το βραβείο αφιερώνουμε στους 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝦𝝘𝝖𝝩𝝚𝝨 𝝡𝝖𝝨, το προσωπικό της επιχείρησης για την αφοσίωσή τους στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την προσήλωσή τους στους στόχους της επιχείρησης. Η επιτυχία είναι πάντα ομαδικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους 𝝚𝝥𝝖𝝘𝝘𝝚𝝠𝝡𝝖𝝩𝝞𝝚𝝨 𝝪𝝘𝝚𝝞𝝖𝝨 που μας εμπιστεύονται και στους οποίους υποσχόμαστε την αδιάλειπτη και πάντα αξιόπιστη στήριξή μας, στο τεράστιο κοινωνικό τους έργο.

Ευχαριστούμε τους 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝨𝝟𝝚𝝪𝝖𝝨𝝩𝝚𝝨 που έχουμε την τιμή να αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά, για την κορυφαία ποιότητα και τεχνολογική πρωτοπορία των προϊόντων που διαθέτουμε.

Η ανάπτυξη και οι διακρίσεις μας αποτελούν επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Πάνω από όλα όμως, στο έργο μας οδηγός και πυξίδα θα είναι πάντα οι υψηλές αξίες της κοινωνικής ευθύνης και της διάθεσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην υπηρεσία του ανθρώπου και του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ