espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Ελπίδος Καρδιολογική Διημερίδα
SHARE POST
social
social
social
Ελπίδος Καρδιολογική Διημερίδα

Η Papapostolou Healthcare Technologies, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό καρδιολογικού ιατρείου και καρδιολογικής κλινικής.

Τις πρωτοποριακές λειτουργίες και τις εξαιρετικές τους δυνατότητες θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά κατά τη διάρκεια της Ελπίδος Καρδιολογική Διημερίδα, στις 16-17/9 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, εξειδικευμένα στελέχη μας θα βρίσκονται στο περίπτερό μας και θα σας παρουσιάσουν λεπτομερώς τον παρακάτω εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας ο οποίος θα εκτίθεται στο περίπτερό μας:
➡️ Tον φορητό Υπερηχογράφο Μ9 της Mindray
☑ Εφοδιασμένο με κεφαλές τεχνολογίας Single crystal και τελευταίας γενιάς λογισμικά όπως Tissue Tracking, contrast, autoEF και echo boost, προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
(https://www.papapostolou.gr/product/m9/)
➡️ Τον υπερηχοκαρδιογράφο χειρός KOSMOS της EchoNous, το πρώτο φορητό διαγνωστικό σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη.
(https://www.papapostolou.gr/product/φορητός-υπέρηχος-χειρός-τablet-kosmos/)
➡️ HOLTER ρυθμού MEDILOG-AR, της SCHILLER Medical
☑ Προσφέρει την καλύτερη ανάλυση και καταγραφή σήματος ΗΚΓφήματος στην αγορά, συνοδευόμενο από το λογισμικό ανάλυσης Medilog Darwin 2 OFFICE
(https://bit.ly/2Z7T2RS)
➡️ Holter Πίεσης, MOBIL-O-GRAPH, της IEM
☑ Κατάλληλο για παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, αναίμακτα, για 24 ώρες (48 ώρες με αλλαγή μπαταριών) ή για 300 μετρήσεις (χωρίς αλλαγή μπαταριών), σε περιπατητικούς ασθενείς.
(holter-piesis)
➡️ Ηλεκτροκαρδιογράφο iSE-1210, της EDAN
☑ Συνδέεται εύκολα με υπολογιστές λόγω της φορητότητάς του. Κατάλληλος και για ασθενοφόρα και για μονάδες πρώτων βοηθειών

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε εδω:
https://bit.ly/3LffgFi

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ