espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση ψηφιακού ακτινοσκοπικού C-arm αγγειοχειρουργικών εφαρμογών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση ψηφιακού ακτινοσκοπικού C-arm αγγειοχειρουργικών εφαρμογών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό» εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το υπερσύγχρονο ψηφιακό ακτινοσκοπικό C-arm αγγειοχειρουργικών εφαρμογών, ZIEHM VISION RFD Hybrid Edition.
https://www.papapostolou.gr/product/rfd-hybrid-edition/

Η ειδική τεχνική ομάδα της Papapostolou Healthcare Technologies, ανέλαβε τόσο την εγκατάσταση, όσο και την πλήρη εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου για την άρτια χρήση του εξοπλισμού, ενώ η παροχή υποστήριξης θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη .

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην εταιρία μας κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εξαιρετική ομάδα της Αγγειοχειρουργικής κλινικής με επικεφαλής τον κο Χρήστο Κλωνάρη, Χειρουργό Επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ‘Α Χειρουργική Κλινική “Λαϊκό” Νοσοκομείο!

Η εταιρία μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ZΙΕΗΜ Imaging Gmbh στην Ελλάδα, έχει εγκαταστήσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψηφιακών (flat panel) ακτινοσκοπικών μηχανημάτων C-arm, υψηλής διακριτικής ικανότητας και χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, για διεγχειρητικές εφαρμογές στις πλέον απαιτητικές αγγειοχειρουργικές, νευροχειρουργικές, ορθοπεδικές και λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις.

✔ Το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-arm VISION RFD, χρησιμοποιείται για την διεγχειρητική ακτινοσκοπική απεικόνιση κατά την διάρκεια μεγάλου εύρους χειρουργικών επεμβάσεων.

✔ Διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ανιχνευτή CMOS, μεγάλου πεδίου 31x31cm με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση 3Κx3Κ

✔ Επιπλέον εξασφαλίζει άριστη διακριτική ικανότητα ανατομικών λεπτομερειών σε συνδυασμό με την χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας ενώ είναι ιδανικό για υψηλών απαιτήσεων επεμβάσεις αγγειοχειρουργικής, καρδιο-αγγειοχειρουργικής, ορθοπεδικής, νευροχειρουργικής και άλλων επεμβάσεων με τα ανάλογα απεικονιστικά πρωτόκολλα.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ