espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Η αξιόπιστη υπερηχογραφική απεικόνιση με Ελαστογραφία συμβάλλει στη διαχείριση του παιδιατρικού καρκίνου
SHARE POST
social
social
social
Η αξιόπιστη υπερηχογραφική απεικόνιση με Ελαστογραφία συμβάλλει στη διαχείριση του παιδιατρικού καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας η έγκαιρη διάγνωση και η ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα, οδηγούν συχνά σε ίαση. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC στην Ελλάδα, θέτουμε νέες βάσεις στην αξιόπιστη, παιδιατρική, υπερηχογραφική απεικόνιση, με τη σειρά 𝑯𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒄 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏𝒊𝒄 𝑴𝑨𝑪𝑯. Η εξειδικευμένη και patented εφαρμογή 𝑺𝒉𝒆𝒂𝒓𝑾𝒂𝒗𝒆𝑷𝒍𝒖𝒔 ελαστογραφία που διατίθεται σε όλους τους ηχοβολείς και ιδιαίτερα στη microconvex, βελτιστοποιεί την απεικόνιση στα παιδιά με καρκίνο και συμβάλει στην έγκυρη, αναίμακτη διάγνωση και σωστή διαχείριση της νόσου. 

➡️ Η σειρά 𝑯𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒄 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏𝒊𝒄 𝑴𝑨𝑪𝑯 θέτει νέες βάσεις στην αξιόπιστη, παιδιατρική, υπερηχογραφική απεικόνιση, καθώς διαθέτει Εξειδικευμένη Κεφαλή SuperMicroConvex™12-3 με 𝑺𝒉𝒆𝒂𝒓𝑾𝒂𝒗𝒆𝑷𝒍𝒖𝒔 ελαστογραφία, η οποία είναι Αξιόπιστη, Γρήγορη, Επαναλήψιμη και Βιβλιογραφικά Τεκμηριωμένη. Απεικονίζει, αναλύει και ποσοτικοποιεί την ελαστικότητα των ιστών σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερο color box ShearWave SWE PLUS, αυξημένο frame rate και επιτάχυνση πληροφοριών ελαστικότητας.

Η νέα αυτή τεχνολογία βελτιστοποιεί την απεικόνιση στα παιδιά με καρκίνο και συμβάλει στην πρώιμη διάγνωση και σωστή διαχείριση της νόσου.

Οι υπερηχογράφοι του κατασκευαστικού οίκου Ηologic, 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏𝒊𝒄 𝑴𝒂𝒄𝒉 30 / 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏𝒊𝒄 𝑴𝒂𝒄𝒉 20, διαθέτουν επιπλέον, τις παρακάτω καινοτόμες εφαρμογές:

ShearWave PLUS™: Νέας Γενιάς Ελαστογραφία, Αξιόπιστη, Γρήγορη και Επαναλήψιμη. Απεικονίζει, αναλύει και ποσοτικοποιεί την ελαστικότητα των ιστών σε πραγματικό χρόνο
𝑼𝒍𝒕𝒓𝒂𝑭𝒂𝒔𝒕™ 𝑼𝒍𝒕𝒓𝒂𝒔𝒐𝒖𝒏𝒅𝑻𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚: επιτρέπει τη λήψη 20.000 εικόνων / δευτερόλεπτο.
𝑼𝒍𝒕𝒓𝒂𝑭𝒂𝒔𝒕™ 𝑫𝒐𝒑𝒑𝒍𝒆𝒓: Μια γρήγορη σάρωση τριών δευτερολέπτων παράγει ένα καρέ εικόνων υψηλής ανάλυσης πολύ χρήσιμο για τον εντοπισμό και τον χαρακτηρισμό μικρών αγγείων. Η επεξεργασία των ευρήματων μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο εξασφαλίζοντας έτσι την εργονομία σε κάθε περιστατικό.
𝑪𝑬𝑼𝑺 για αξιόπιστη απεικόνιση ύποπτων βλαβών.
𝑨𝒏𝒈𝒊𝒐𝑷𝑳.𝑼.𝑺.™: UltraSensitive Doppler που ανιχνεύει την μικροαγγείωση σε ιστούς και βλάβες
𝑻𝒓𝒊𝑽𝒖™: Δυνατότητα απεικόνισης και των 3 καινοτόμων εφαρμογών (𝑼𝒍𝒕𝒓𝒂𝑭𝒂𝒔𝒕™𝑩-𝒎𝒐𝒅𝒆 + 𝑺𝒉𝒆𝒂𝒓𝑾𝒂𝒗𝒆𝑷𝑳𝑼𝑺™ + 𝑨𝒏𝒈𝒊𝒐𝑷𝑳.𝑼.𝑺.™) σε μια real time εικόνα
𝑵𝒆𝒆𝒅𝒍𝒆𝑷𝒍𝒖𝒔™: ευκρινής απεικόνιση της τροχιάς της βελόνας και της πορείας της
𝑰𝒏𝒕𝒖𝒊𝒕𝒊𝒗𝒆𝑺𝒐𝒏𝒊𝒄𝑷𝒂𝒅: διαδραστικό Sonic Pad για εύκολη ροή δουλειάς και σωστή εργονομία.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ