espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
SHARE POST
social
social
social
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του κατασκευαστικού οίκου VARIAN-a Siemens Helthineers company στην Ελλάδα, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για την βέλτιστη θεραπεία των παιδιατρικών ασθενών. Με καινοτόμες λύσεις όπως τα συστήματα ακτινοθεραπείας HALCYON & TrueBeam, το σύστημα ακτινοχειρουργικής EDGE και την ETHOS Therapy, κάνουμε τη διαφορά στη μάχη κατά του παιδιατρικού καρκίνου.

O γραμμικός επιταχυντής 𝑯𝑨𝑳𝑪𝒀𝑶𝑵 που αποτελεί τη νεότερη πλατφόρμα ακτινοθεραπείας του οίκου Varian. Το 𝑯𝑨𝑳𝑪𝒀𝑶𝑵 είναι ειδικά σχεδιασμένο, με τεχνολογικές καινοτομίες, για να βελτιώσει και να απλοποιήσει την απεικονιστικά καθοδηγούμενη ογκομετρική VMAT τεχνική ακτινοθεραπείας. Αυτή η πλατφόρμα ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα θεραπείας, την εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα θεραπείας, την άψογη λειτουργικότητα και τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό ο οποίος συμβάλλει στην άνεση και την βέλτιστη συνολική εμπειρία του ασθενή παιδικής ηλικίας.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.papapostolou.gr/product/halcyon-system/

Στην ETHOS Therapy συνδυάζεται η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence AI) και η προσαρμοστική ακτινοθεραπεία (Adaptive radiotherapy) για την επίτευξη της βέλτιστης εξατομικευμένης φροντίδας του εκάστοτε ασθενούς. Με τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό της, η ETHOS Therapy καθίσταται φιλική προς τους παιδιατρικούς ασθενείς που χρήζουν ακτινοθεραπείας πετυχαίνοντας εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, σε μόλις 15 λεπτά, καθώς το πλάνο ακτινοθεραπείας προσαρμόζεται καθημερινά βάσει της ανατομίας του ασθενούς.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.papapostolou.gr/product/ethos/

Ο γραμμικός επιταχυντής TrueBeam, με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, επιτρέπει τη θεραπεία ακόμη και των πιο δύσκολων κλινικών περιπτώσεων με αξιοσημείωτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ειδικά κατασκευασμένο για την παροχή τεχνικών ακτινοθεραπείας αιχμής, προσφέρει αξιοσημείωτη ταχύτητα, ευκολία και ευελιξία.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.papapostolou.gr/product/truebeam-radiotherapy-system-2/

Το σύστημα ακτινοχειρουργικής EDGE, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη θεραπευτική λύση HyperArc, επιτρέπει την παροχή στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής για ενδοκρανιακές βλάβες με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα στάδια θεραπείας εκτελούνται με ευκολία, καθιστώντας ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και ασφαλέστερες θεραπείες.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.papapostolou.gr/product/edge-radiosurgery-system/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ