espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Satellite Course:U/S essentials for beginners:Hands-on course
SHARE POST
social
social
social
Satellite Course:U/S essentials for beginners:Hands-on course

Συμμετέχουμε στο SATELLITE COURSE: “U/S essentials for beginners: a hands-on course στα πλαίσια του 24ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής, που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος.

Μπορείτε να μας βρείτε στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στις 26/4, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Πάχου Κέλλυ, BSc RDMS, Ultrasound Application Specialist της εταιρείας μας, σχετικά με τις “Ρυθμίσεις του Υπερηχογράφου για Βέλτιστη Απεικόνιση” (Knobology). Στην ομιλία αυτή θα γίνει μια σύντομη εισαγωγή της τεχνολογίας των Υπερηχογράφων και η παρουσίαση των βασικών ρυθμίσεων του Υπερηχογραφικού Μηχανήματος καθώς και οι πρακτικές οδηγίες για τον χειρισμό του ηχοβολέα για την δημιουργία της βέλτιστης Υπερηχογραφικής Εικόνας.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί workshop με τον φορητό υπερηχογράφο Sonoscape X5, που χαρακτηρίζεται από ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό.

Αποτελεί ένα καινοτόμο φορητό έγχρωμο σύστημα υπερηχογράφου με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακριβή διάγνωση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, κι εύκολο στην χρήση σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας του κάθε χρήστη.

https://www.papapostolou.gr/product/x5/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ