espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Σεμινάριο Υπερηχογραφίας
SHARE POST
social
social
social
Σεμινάριο Υπερηχογραφίας

Συμμετέχουμε στο Σεμινάριο Υπερηχογραφίας που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης κι Εφαρμογής των Υπερηχογράφων στην Ιατρική και τη Βιολογία, στα πλαίσια του 44ου Ετήσιου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου.

Μπορείτε να μας βρείτε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στην αίθουσα Μυκήνες στις 10 Μαϊου, από τις 17:30-21:45.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Πάχου Κέλλυ, BSc RDMS, Ultrasound Application Specialist της εταιρείας μας σχετικά σχετικά με τις “Ρυθμίσεις του Υπερηχογράφου για Βέλτιστη Απεικόνιση” (Knobology). Στην ομιλία αυτή θα γίνει μια σύντομη εισαγωγή της τεχνολογίας των Υπερηχογράφων και η παρουσίαση των βασικών ρυθμίσεων του Υπερηχογραφικού Μηχανήματος καθώς και οι πρακτικές οδηγίες για τον χειρισμό του ηχοβολέα για την δημιουργία της βέλτιστης Υπερηχογραφικής Εικόνας.

MINDRAY M9

Θα διαθέσουμε επίσης τον φορητό υπερηχογράφο Mindray M9 για τη διεξαγωγή του workshop που θα πραγματοποιηθεί για τους συμμετέχοντες, πάνω στην πρακτική εφαρμογή των υπερηχογράφων, τις νέες εφαρμογές τους, και ιδιαίτερα πάνω στην ελαστογραφία.

O κορυφαίος έγχρωμος φορητός υπερηχογράφος Μ9 εξασφαλίζει φορητότητα χωρίς περιορισμούς. Εφοδιασμένο με κεφαλές τεχνολογίας  3T Single crystal και τελευταίας γενιάς λογισμικά όπως Tissue Tracking, contrast, auto EF και echo boost, δίνει λύσεις στα πιο κρίσιμα ιατρικά θέματα

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ