espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Υποστηρικτές της Εκδήλωσης ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ
SHARE POST
social
social
social
Υποστηρικτές της Εκδήλωσης ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ

Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε ανάμεσα στους υποστηρικτές της εκδήλωσης Παίξε με Στοργή και σας καλούμε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο περιβαλλοντικό πάρκο Θέρμης για να στηρίξουμε όλοι μαζί τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

Χρήσιμες πληροφορίες:

– Κόστος εισόδου: Ενήλικες 15 €, παιδιά 10€. Για πενταμελείς οικογένειες το τρίτο παιδί είναι δωρεάν. Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών.

– Πολλοί επαγγελματίες θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με όμορφες, πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες στο πανέμορφο πάρκο. Οι δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΝΝΙΣ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, STEM, CLUΒ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, MAGIC SHOW, FACE PAINTING, KIDS FITNESS, INDOBOARD, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ, κ.α. Όλες, είναι διασκορπισμένες πάνω στο γκαζόν σε διάφορες γωνιές του Πάρκου με την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση παιδαγωγών και εκπαιδευτικών.

-Θα προσφερθούν δωρεάν εδέσματα από την αλυσίδα καταστημάτων LIDL καθώς και από πολλούς επώνυμους επαγγελματίες της πόλης.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ