espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκαινιάστηκε το Υπερσύγχρονο Ακτινοσκοπικό Σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο
SHARE POST
social
social
social
Εγκαινιάστηκε το Υπερσύγχρονο Ακτινοσκοπικό Σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο

Τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου ακτινοσκοπικού συστήματος C-ARM ZIEHM VISION RFD, ευγενική δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, πραγματοποιήθηκαν στις 9 Μαΐου 2019 στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων.

Η κα Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στη σημερινή εποχή αφού οι άνθρωποι που ζουν για να προσφέρουν είναι σπάνιοι, αναφέρεται συχνά στο Κωνσταντοπούλειο ως «το παιδί μου». Αποφάσισε να ανεγείρει το πολυώροφο νοσοκομειακό κτίριο σαν δωρεά στο κράτος στη μνήμη του πατέρα και της μητέρας της. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1980 και ολοκληρώθηκε εννιά χρόνια αργότερα. Σήμερα το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής με επωφελούμενους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Η κα Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας μια πράξη ανθρωπιάς και δωρίζοντας στο νοσοκομείο το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-ARM, το οποίο χρησιμοποιείται για την διεγχειρητική ακτινοσκοπική απεικόνιση τόσο κατά την διάρκεια των αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων όσο και λοιπών μεγάλου εύρους χειρουργικών επεμβάσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης της κας Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου για τη συνεχή στήριξή της στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο.

Από την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, η οποία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου ZIEHM Ιmaging GmbH στην Ελλάδα, ανέλαβε την υλοποίηση της δωρεάς καθώς και την εγκατάσταση και εκτενή εκπαίδευση των χρηστών στη λειτουργία του μηχανήματος, παρευρέθηκαν ο κος Αλέξανδρος Παπαποστόλου, η κα Γιούλη Σιαφαρίκα, o κος Γιώργος Δαλιέτος, και ο κος Θανάσης Καρδούλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων ομιλία από τον κο Sergio Roncaldi της ZIEHM IMAGING GmbH.

Τα σύγχρονα ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα C-ARM συνδυάζουν την μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια με την χαμηλότερη δόση ιοντίζουσας ακτινοβολίας επιτρέποντας ιδανική ορατότητα στο πεδίο δράσης στους χειρουργούς και μειώνοντας την έκθεση προσωπικού και ασθενών σε ακτινοβολία.

Συγκεκριμένα, το C-ARM ΖΙΕΗΜ VISION RFD:

  • Διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ανιχνευτή CMOS, μεγάλου πεδίου 31x31cm.
  • Εξασφαλίζει άριστη διακριτική ικανότητα ανατομικών λεπτομερειών σε συνδυασμό με την χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας μέσω καινοτόμου συστήματος μείωσης της δόσης Beam Filtration.
  • Είναι ιδανικό για υψηλών απαιτήσεων επεμβάσεις αγγειοχειρουργικής, καρδιο-αγγειοχειρουργικής, ορθοπεδικής, νευροχειρουργικής και λοιπών εφαρμογών.
  • Διαθέτει υψηλής ισχύος γεννήτρια Monoblock καθώς και το μοναδικό σύστημα ψύξεως Advanced Active Cooling που εξασφαλίζει απεριόριστη λειτουργία ακτινοσκόπησης υψηλής ποιότητας.
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, στο Κωνσταντοπούλειο, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, στο Κωνσταντοπούλειο
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, Κωνσταντοπούλειο
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, στο Κωνσταντοπούλειο
Υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM ZIEHM VISION RFD, δωρεά της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου, στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο,
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ