espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Ημερίδα: Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Απεικόνιση Μαστού
SHARE POST
social
social
social
Ημερίδα: Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Απεικόνιση Μαστού
μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Ημερίδα: "Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Απεικόνιση Μαστού", ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Παροτρύνουμε λοιπόν τις γυναίκες όλων των ηλικιών να βάλουν την Πρόληψη στη ζωή τους, γιατί όταν ο καρκίνος του μαστού διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να νικηθεί!

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας: “Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Απεικόνιση Μαστού” που έλαβε χώρα στο Novotel Athens στις 28/9, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την κα Γεωργία Σιαφαρίκα, Biomedical Engineer & Product Manager του Οίκου HOLOGIC σχετικά με την πρωτοποριακή τεχνολογία τομοσυνθετικής μαστογραφίας της HOLOGIC.

Σχετικά με την εξέταση Genius3DΤΜ  mammography  της HOLOGIC επισημαίνουμε ότι :

  • Είναι η μοναδική εξέταση πιστοποιημένη από τον FDA ως ανώτερη της συμβατικής ψηφιακής μαστογραφίας ειδικά για τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς.
  • Διαθέτει μοναδική τεχνολογία για την οποία έχει αποδειχθεί με περισσότερες από 200 κλινικές μελέτες ότι ανιχνεύει 20-65% περισσότερους διηθητικούς καρκίνους σε σχέση με την 2D ψηφιακή μαστογραφία με ταυτόχρονη μείωση των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων και των περιττών επανακλήσεων.
  • Παρέχει τον συντομότερο χρόνο εξέτασης τομοσύνθεσης από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα, μόλις 3.7 sec, παρέχοντας την πλέον άνετη και ανώδυνη μαστογραφική εξέταση

 

Δείτε παρακάτω τα κέντρα στα οποία πραγματοποιείται η πιστοποιημένη εξέταση τομοσύνθεσης Genius 3DΤΜ  HOLOGIC καθώς και εξετάσεις ψηφιακής μαστογραφίας.

http://bit.ly/pou-tha-vreite-mastografo-hologic-stin-Ellada

Περισσότερες πληροφορίες για την Genius 3DΤΜ mamography, μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

www.mygenius3d.com

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ