espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Πώς μπορεί να μειωθεί η απειλή;
SHARE POST
social
social
social
Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Πώς μπορεί να μειωθεί η απειλή;

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC). Στόχος της είναι να εμπνεύσει για την βελτίωση της ενημέρωσης αλλά και της πρόσβασης του πληθυσμού για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου.

Περισσότερο από το 1/3 των περιπτώσεων καρκίνου θα μπορούσε να προληφθεί με την ενημέρωση του κοινού και τη συνακόλουθη λήψη μέτρων για την υιοθέτηση κανόνων υγιεινής, διαβίωσης και διατροφής, όπως: η διακοπή του καπνίσματος, η αποφυγή του αλκοόλ, η αποφυγή ανθυγιεινών τροφίμων και ποτών και κυρίως της ζάχαρης, με επακόλουθο την ελάττωση της επίπτωσης της παχυσαρκίας και τέλος με την καθημερινή σωματική άσκηση.

Ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης.

H εταιρεία Παπαποστόλου, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, αντιπροσωπεύει κορυφαία εργοστάσια των οποίων τα μηχανήματα καλύπτουν όλα τα στάδια κατά του καρκίνου από την πρώιμη διάγνωση, την διάγνωση, την θεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Eνημερωθείτε σχετικά για την τελευταία μας εγκατάσταση νοσοκομειακού κύκλοτρου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ