espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • BEST S.O.E. DEALER 2019 από τη ZIEHM Imaging Gmbh στην PAPAPOSTOLOU
SHARE POST
social
social
social
BEST S.O.E. DEALER 2019 από τη ZIEHM Imaging Gmbh στην PAPAPOSTOLOU

Η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, βραβεύθηκε από την ZΙΕΗΜ Imaging Gmbh ως ο καλύτερος αντιπρόσωπος στη Νότια Ευρώπη για το 2019, “BEST S.O.E. DEALER 2019”.

Η εταιρία μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ZΙΕΗΜ Imaging Gmbh στην Ελλάδα, έχει εγκαταστήσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψηφιακών (flat panel) ακτινοσκοπικών μηχανημάτων C-arm, υψηλής διακριτικής ικανότητας και χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, για διεγχειρητικές εφαρμογές στις πλέον απαιτητικές αγγειοχειρουργικές, νευροχειρουργικές, ορθοπεδικές και λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις.
Διαθέτοντας την πλέον εξειδικευμένη ομάδα με υψηλή τεχνογνωσία και κατάρτιση, τόσο για την άμεση τεχνική υποστήριξη, όσο και για την άρτια εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στις κλινικές εφαρμογές, διασφαλίζουμε την πλήρη ανάπτυξη όλων των κλινικών δυνατοτήτων και τη μέγιστη αξιοποίηση του εκάστοτε ακτινοσκοπικού συστήματος.

Η ZΙΕΗΜ Imaging Gmbh, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής των πλέον σύγχρονων και με εξελιγμένες τεχνικές απεικόνισης μηχανημάτων C-arm, καθώς για τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή ακτινοσκοπικών μηχανημάτων με περισσότερα από 14.000 και πλέον εγκατεστημένα συστήματα παγκοσμίως.
Έχει αποσπάσει πολλά και σημαντικά βραβεία στον τομέα της χειρουργικής απεικόνισης, καθώς επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων συστημάτων και κλινικών εφαρμογών οδηγώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις με καινοτόμες τεχνολογίες που την καθιστούν πρωτοπόρο στις διεγχειρητικές ακτινοσκοπικές εφαρμογές.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ