espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής
SHARE POST
social
social
social
30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

➡️ Ειδικά Σχεδιασμένα Eμφυτεύματα Ορθογναθικής θα προβάλλουμε κατά τη διάρκεια του 30ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 22-24/1.

➤ Η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών ανοίγει νέες επιλογές στη στοματική και στη γναθοπροσωπική χειρουργική, ιδιαίτερα στον τομέα της χειρουργικής της δυσγναθίας. Με την ανάπτυξη του προεγχειρητικού εικονικού σχεδιασμού καθώς και την πραγματοποίησή του μέσω βοηθητικών προγραμμάτων και εμφυτευμάτων ειδικά για τον ασθενή, έχουν δημιουργηθεί περαιτέρω επιλογές για την αξιόπιστη επίτευξη προβλέψιμων αποτελεσμάτων.

✔ Το IPS® της εταιρείας KLS MARTIN GROUP προσφέρει αντίστοιχες λύσεις για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων μέσω υπολογιστή, τον αποτελεσματικό σχεδιασμό προσαρμοσμένων θεραπειών και την υλοποίηση αυτών των σχεδίων στο χειρουργείο με λειτουργικά εμφυτεύματα και βοηθητικό σχεδιασμό προσαρμοσμένων θεραπειών και την υλοποίηση αυτών στο χειρουργείο με λειτουργικά εμφυτεύματα και βοηθητικά προγράμματα.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να το παρακολουθήσετε παρακάτω:
https://www.haoms2021.org/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ