espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Συστήματος Ενδοσκοπικής Υπερηχοτομογραφίας EUS Pentax-Hitachi
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Συστήματος Ενδοσκοπικής Υπερηχοτομογραφίας EUS Pentax-Hitachi

H εγκατάσταση του πλέον σύγχρονου Συστήματος Ενδοσκοπικής Υπερηχοτομογραφίας EUS Pentax-Hitachi, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρία μας, συντελώντας με αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Αναλάβαμε εξ’ ολοκλήρου τη μεταφορά και παράδοση του συστήματος, καθώς και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, τηρώντας όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας από τον COVID-19.

➡️ Η τελευταίας τεχνολογίας σειρά βίντεο υπερηχογαστροσκόπιο της Pentax Medical EUS-J10:
☑ έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της διάγνωσης EUS, EUS-FNA/FNB και της θεραπείας.

Μαζί, η Hitachi και η PENTAX Medical παρέχουν εξαιρετική απεικόνιση και μοναδικά χαρακτηριστικά σε μια κοινή κλινική λύση.
☑ Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την καθαρή παρατήρηση, επιτυγχάνοντας με επιτυχία ενδουπερηχογραφική διάγνωση, προωθώντας θεραπευτικές διαδικασίες προς όφελος των ασθενών.
☑ Η αυξημένη ευελιξία που διαθέτει και η βελτιωμένη εργονομία εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα και ευκολία εισαγωγής για υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας της διαδικασίας καθώς και πιο άνετη διαδικασία για τον ιατρό και τον ασθενή.
☑ Διαθέτοντας μεγαλύτερο κανάλι εργασίας 4,0mm, διευρύνει τις θεραπευτικές δυνατότητες σε προχωρημένο EUS παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη έλεγχο της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.papapostolou.gr/product/eus-j10/

Η εταιρεία PAPAPOSTOLOU καινοτομεί διαρκώς με τεχνολογίες αιχμής προαγωγής και προστασίας της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό μεριμνά πάντα για την όσο το δυνατόν αρτιότερη εγκατάσταση και παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας όλων των συστημάτων με τα οποία εφοδιάζει τις Νοσηλευτικές Μονάδες της χώρας μας.

eus pentax
hitachi
pentax
βιντεο-υπερηχογραστροσκοπιο
SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ