espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Χρυσός Χορηγός στα βραβεία Greek Top Women Awards 2021
SHARE POST
social
social
social
Χρυσός Χορηγός στα βραβεία Greek Top Women Awards 2021

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η εταιρεία μας συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στα βραβεία Greek Top Women Awards 2021, μια σημαντική πρωτοβουλία αφιερωμένη στις γυναίκες ιατρούς και νοσηλεύτριες που βρίσκονται διαρκώς στην καθημερινή μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού, προσφέροντας αγόγγυστα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Η πρωτοβουλία αυτή, που οργανώθηκε με φροντίδα και άρτια οργάνωση από τις ιστοσελίδες www.eirinika.gr & www.madeingreece.news, έδωσε την ευκαιρία να επιβεβαιωθεί η ευγνωμοσύνη όλων μας για όσες γυναίκες φροντίζουν παράλληλα με τους πολυσχιδείς πολλαπλούς ρόλους τους να διαθέτουν την άοκνη προσπάθεια τους για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Οι βραβευθείσες ήταν συνολικά 20.

Ο κ. Θανάσης Παπαποστόλου βράβευσε τις κυρίες Ελένη Γκέκα, Αναισθησιολόγο – Εντατικολόγο, Διευθύντρια Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Αναισθησιολογίας ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ» και Ευσταθία Καμπισιούλη, Προϊσταμένη Διατομεακού Τομέα Μονάδων ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Ο κ. Παπαποστόλου χαρακτήρισε υπερειδικότητα τις μονάδες εντατικής και υπεριατρούς όσους παλεύουν για να φροντίσουν την ανθρώπινη ζωή σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. «Οι γυναίκες που εργάζονται σ’ αυτόν τον τομέα», τόνισε , «αντιμετωπίζουν έναν θα έλεγα βιολογικό πόλεμο και είναι αξιοθαύμαστες για το έργο που επιτελούν. Το βραβείο δεν είναι μόνο για το περασμένο έτος, αλλά είναι και για το παρόν και ίσως και για το επόμενο που θα συνεχίσει αυτή η μάχη. Είναι δύσκολο το διαχειριστικό επίπεδο αυτού του πολέμου της εντατικής, και της εισροής των ασθενών. Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες δίνουν μια μεγάλη μάχη σε αυτόν τον αγώνα, είναι οι στρατιώτες του συστήματος υγείας και όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι κι αυτοί λιγότεροι από όσοι θα έπρεπε. Είναι οι 300 του Λεωνίδα σε αυτή τη μάχη. Τους ευχαριστούμε».

Ο κ. Νίκος Παπαποστόλου βράβευσε τιμής ένεκεν με το υπέροχο αγαλματίδιο της Νίκης της Σαμοθράκης τη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Δράμας Σοφία Καραγκιοζίδου που όντας στην πρώτη γραμμή της μάχης, δυστυχώς νόσησε από τον κορωνοϊό και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ιδιαίτερα συγκινημένος εξέφρασε τον σεβασμό του για τη Σοφία Καραγκιοζίδου, και τόνισε «Βραβεύεται σήμερα μια γυναίκα σύμβολο που μπορεί να χάθηκε αλλά ζει και θα συνεχίσει να ζει ανάμσά μας ως πρότυπο ελπίδας κι ανθρωπιάς. Όλες εσείς αναδείξατε σήμερα τον νοσηλευτή και τον ιατρό και τον τοποθετήσατε στο πιο ψηλό βάθρο να ξεχωρίσει ως απόλυτος ηγέτης της κοινωνίας».

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ