espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • ATHENA 2021 International Conference
SHARE POST
social
social
social
ATHENA 2021 International Conference

Τη νέα, πρωτοποριακή τεχνολογία IntelliSync+ σε συνδυασμό με την επόμενη γενιά έξυπνων, αναπνευστήρων εντατικής σας παρουσιάζουμε με αφορμή το συνέδριο ATHENA 2021 INTERNATIONAL CONFERENCE που θα πραγματοποιηθεί 8-11/11 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Σημαντικές ασυγχρονίες ανάμεσα σε ασθενή και αναπνευστήρα εμφανίζονται σε περισσότερο από το 25% όλων των ασθενών με μηχανική αναπνοή και σχετίζονται με αυξημένο έργο αναπνοής, παρατεταμένο χρόνο αερισμού και υψηλότερη θνησιμότητα.

Το καλά εκπαιδευμένο μάτι ενός ειδικού στους αερισμούς είναι ικανό να ανιχνεύει ασυγχρονίες αναλύοντας τα σχήματα κυματομορφών είτε της ροής είτε της πίεσης. Ωστόσο, ο ειδικός δεν μπορεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στο κρεβάτι του ασθενούς και η κατάσταση του ασθενούς μπορεί να αλλάξει από αναπνοή σε αναπνοή.

Εδώ είναι όπου τεχνολογία IntelliSync+ αναλαμβάνει. Αυτή η νέα τεχνολογία μιμείται το μάτι του ειδικού κι εντοπίζει σημάδια δραστηριότητας του ασθενούς (trigger) ή χαλάρωσης (cycling) αντικαθιστώντας έτσι τις συμβατικές ρυθμίσεις σκανδαλισμού (trigger) για εισπνοή και εκπνοή.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://www.athenaconference.com/scientific-program

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ