espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Βράβευση εταιρίας PAPAPOSTOLOU από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
SHARE POST
social
social
social
Βράβευση εταιρίας PAPAPOSTOLOU από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Την περασμένη Τετάρτη 2 Μαρτίου η εταιρία μας είχε την τιμή να βραβευτεί από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο για την πολυετή προσφορά της ως μέλος, στα πλαίσια του ετήσιου πρωτοχρονιάτικου δείπνου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Σταύρου Καλαφάτη και άλλων τοπικών φορέων και εκπροσώπων επιφανών ελληνικών επιχειρήσεων.

Η τιμή αυτή από έναν τόσο σημαντικό φορέα -που βράβευσε μόλις έξι εταιρίες- απηχεί για εμάς την πολυετή επιτυχημένη παρουσία μας και ανήκει πρωτίστως στους συνεργάτες μας, καθώς ο καθένας ξεχωριστά έχει συμβάλει ουσιαστικά με το έργο του στην εξέλιξη και καταξίωση της εταιρίας μας. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη σκληρή και ποιοτική δουλειά αλλά και τη σχέση βαθιάς εμπιστοσύνης που οικοδομείται αμφίδρομα, παραδοσιακά εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Θανάσης και η Νίκη Παπαποστόλου, με τον κ. Θανάση Παπαποστόλου να δηλώνει τα εξής:
«Εκπροσωπώντας την εταιρία Παπαποστόλου, θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή βράβευση η οποία αποτελεί και μια αναγνώρισή της εδώ και 30 έτη συμπόρευσής μας με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, έναν φορέα που βρίσκεται στην πρωτοπορία των εξελίξεων μέσα από τη δυναμική και τις παρεμβάσεις του. Η εταιρία μας παραδοσιακά, από τη δεκαετία του 50, αντιπροσωπεύει και προωθεί στην Ελλάδα Γερμανούς κατασκευαστές ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Όλα αυτά τα χρόνια συνεισφέρουμε αδιάλειπτα στον εκσυγχρονισμό της υγείας με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα. Σε αυτήν την ιδιαίτερα κομβική συγκυρία, ο κλάδος της Υγείας αποτελεί τη βάση ενός κοινού μετώπου όπου όλοι μας πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να κερδίσουμε μια μάχη που ο τελικός νικητής είναι ένας. Η ίδια η κοινωνία μας. Η δέσμευση μας στη συνεισφορά της καλύτερης υγείας των συνανθρώπων μας είναι οικογενειακή παράδοση.»
Η Νίκη Παπαποστόλου προσέθεσε:
«Εμείς, η τρίτη γενιά δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την πρώτη, τον παππού μας Αθανάσιο Παπαποστόλου που ίδρυσε την εταιρία μας πριν από 108 χρόνια και τη δεύτερη γενιά, τον πατέρα μας Νίκο Παπαποστόλου που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας. Ακολουθούμε τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του υγιούς επιχειρείν που μας κληρονόμησαν. Σας ευχαριστούμε για τη σημερινή αυτή τιμή και αναγνώριση».

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ