espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 6ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας
SHARE POST
social
social
social
6ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας

H Papapostolou Healthcare Technologies σας παρουσιάζει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ακτινοθεραπείας της Varian, ο οποίος φέρνει επανάσταση στην ακτινοθεραπεία με την καινοτομία, την υψηλής ποιότητας θεραπεία, τη λειτουργική αρτιότητα, τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και τη δυνατότητά του να εγκατασταθεί και σε πολύ μικρούς χώρους, με αφορμή το 6ο Ελληνικό Συνέδριο ογκολογίας το οποίο πραγματοποιείται στις 4-7/5/22 στο Makedonia Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

ℹ️–Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:
https://neaeope.gr/6o-elliniko-synedrio-ogkologias/

Με τους υπερσύγχρονους γραμμικούς επιταχυντές του κατασκευαστικού οίκου Varian (EDGE, Truebeam, Halcyon), εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές (IMRT, VMAT, IGRT,) Στερεοτακτική Ακτινοθεραπεία SBRT, και Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική SRS/SRT εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, η πλέον εξελιγμένη λύση για την εφαρμογή Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής HYPERARC, επιτρέπει την εφαρμογή για ενδοκρανιακές βλάβες με αυτοματοποιημένο τρόπο. Συγκεκριμένα, τα στάδια της θεραπείας αποδίδονται αυτοματοποιημένα με το πάτημα ενός κουμπιού επιτρέποντας πιο αποδοτική, γρήγορη και ασφαλή θεραπεία.

ℹ️–Μάθετε περισσότερα για τα μηχανήματα:
https://bit.ly/3cpEwr5
https://bit.ly/3JRNm0s

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο συνέδριο:

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ