espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 25ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας
SHARE POST
social
social
social
25ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

Η Papapostolou Healthcare Technologies διαθέτει την πλέον σύγχρονη και τη μεγαλύτερη σειρά εξοπλισμού διαγνωστικής απεικόνισης, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά κατά τη διάρκεια του 25ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου Ακτινολογίας, στις 12-15 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές λειτουργίες και τις εξαιρετικές δυνατότητες του εξοπλισμού μας.

Μεταξύ άλλων μπορείτε να δείτε:

➡️ Αξονικούς & Μαγνητικούς Τομογράφους καθώς και συστήματα PET/CT και PET/MR νέας γενιάς με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, από τη UNITED IMAGING HEALTHCARE
https://bit.ly/3rmqkrV
☑ Αποτελούν συστήματα εξαιρετικής διαγνωστικής ακρίβειας. Διαθέτουν τα υψηλότερα standards τεχνολογίας της παγκόσμιας αγοράς. Παρέχουν στους ιατρούς, όλα τα διεθνώς χρησιμοποιούμενα διαγνωστικά προγράμματα, διαθέσιμα από τη βασική τους σύνθεση. Έτσι όλοι οι ασθενείς να απολαμβάνουν την μέγιστη και την ίδια διαγνωστική φροντίδα σε οποιοδήποτε σύστημα της UIH εξετάζονται.
➡️–Τις πρωτοποριακές δυνατότητες του σταθμού διάγνωσης μαστογραφιών του κορυφαίου ψηφιακού μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS 3D HOLOGIC με οθόνη υψηλής ανάλυσης 12ΜΡ.
☑ Ο μαστογράφος SELENIA DIMENSIONS 3D διαθέτει εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από την FDA λογισμικό συνθετικής 2D μαστογραφίας #C_VIEW με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας, ώστε να είναι κατάλληλος και για εξετάσεις προληπτικού ελέγχου με την Τεχνική της Ψηφιακής Τομοσύνθεσης σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.
(https://www.papapostolou.gr/product/selenia-dimensions-2/)
➡️– Τις εξελιγμένες τεχνολογίες του υπερηχογράφου SUPERSONIC™ MACH 30 της HOLOGIC με UltraFast™ Imaging που επιτρέπει τη λήψη 20.000 εικόνων / δευτερόλεπτο και διαθέτει τις καινοτόμες εφαρμογές:
☑ ☑ ShearWave PLUS™: Νέας Γενιάς Ελαστογραφία, Αξιόπιστη, Γρήγορη και Επαναλήψιμη. Απεικονίζει, αναλύει και ποσοτικοποιεί την ελαστικότητα των ιστών σε πραγματικό χρόνο.
☑ Angio PL.U.S.™: UltraSensitive Doppler που αναδεικνύει την μικροαγγείωση πολύ μικρών ταχυτήτων σε ιστούς και βλάβες.
☑ Needle Plus™: ανίχνευση της βελόνας βιοψίας και εικονική προβολή της πορείας της.
(https://bit.ly/3iEubty)
➡️– Τον γενικό διαγνωστικό υπέρηχο γενικής απεικόνισης, Resona i9, με:
☑ εργονομικό σχεδιασμό
☑ προηγμένες τεχνολογίες
☑ καινοτόμες λειτουργίες
Kατάλληλο για γενική ακτινολογική χρήση σε ποικίλες κλινικές εφαρμογές σε όλους τους τομείς της ακτινολογίας
https://bit.ly/399Sn7o
➡️– Τον Φορητό Υπερηχογράφο Μ9 του κατασκευαστικού οίκου MINDRAY που είναι:
☑ εφοδιασμένος με κεφαλές τεχνολογίας Single crystal και τελευταίας γενιάς λογισμικά όπως Tissue Tracking, contrast, autoEF και echo boost, προσφέρει διαγνωστική ακρίβεια ακόμα και στις δυσκολότερες περιπτώσεις.
https://www.papapostolou.gr/product/m9/
➡️– Tο νέο πλήρως Web Based σύστημα Enterprise Imaging PaxeraUltima 360, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με εξειδικευμένα εργαλεία διάγνωσης καθώς και με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για το Μαστό, Ακτινογραφίες Θώρακος και Αξονική Τομογραφία εγκεφάλου.
➡️– Τις διαγνωστικές οθόνες της JUSHA MEDICAL που διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, υψηλή φωτεινότητα και βάθος χρώματος. Το ενσωματωμένο δυναμικό LUT βασισμένο στο πρότυπο DICOM μπορεί να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της οθόνης, σύμφωνα με τον φωτισμό της αίθουσας. Είναι κατάλληλες για εξαιρετικά απαιτητικές κλινικές εφαρμογές.
➡️– Τους ψηφιακούς ανιχνευτές AeroDR του κορυφαίου οίκου Konica Minolta με λογισμικό CS-7 και προηγμένα εργαλεία απεικόνισης.
☑ Οι ανιχνευτές AeroDR είναι ανθεκτικοί, παρέχουν υψηλής ευκρίνειας εικόνες και διαθέτουν μοναδική τεχνολογία πυκνωτή (Lithium Ion-Capacitor technology) για απεριόριστο αριθμό φορτίσεων χωρίς να περιορίζεται από τον πεπερασμένο χρόνο ζωής των κοινών μπαταριών Li-Ion.
https://www.papapostolou.gr/our-products/?mn=4929&c=4928

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ