espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική Hyperarc – η πλέον ολοκληρωμένη λύση θεραπείας Εγκεφαλικών Όγκων
SHARE POST
social
social
social
Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική Hyperarc – η πλέον ολοκληρωμένη λύση θεραπείας Εγκεφαλικών Όγκων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εγκεφαλικών Όγκων, σας παρουσιάζουμε τη λύση Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής HyperArc που αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση θεραπείας Εγκεφαλικών Όγκων.

Με το HyperArc επιτυγχάνεται η μέγιστη ακρίβεια στην ταυτόχρονη ακτινοβόληση πολλαπλών μεταστάσεων εγκεφάλου, με τη χρήση ενός και μόνο ισοκέντρου. Ο συνολικός χρόνος θεραπείας περιορίζεται σε μόλις 20 λεπτά, με τον χρόνο ακτινοβόλησης να είναι μόλις 5 λεπτά. Το HyperArc εκτελεί πλάνα Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής αυτόματα, χωρίς την ανάγκη επανατοποθέτησης του ασθενούς, εξαλείφοντας την ανάγκη επανεισόδου του ιατρικού προσωπικού στην αίθουσα θεραπείας.

Με τους κορυφαίους Γραμμικούς επιταχυντές TrueBeam, EDGE αλλά και το σύστημα σχεδιασμού θεραπειών Eclipse του κατασκευαστικού οίκου Varian Medical Systems, σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνογνωσίας συστήματα ακινητοποίησης του κατασκευαστικού οίκου Qfix, καθίσταται εφικτή η πραγματοποίηση υψηλής ποιότητας Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής με την μέγιστη ακρίβεια αλλά και στο ελάχιστο χρονικό διάστημα, προς όφελος του ασθενούς. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των διεθνών επιστημονικών εταιρειών, αντιμετωπίζονται με την απαιτούμενη υψηλή ακρίβεια ενδοκρανιακοί πρωτοπαθείς και μεταστατικοί όγκοι, αλλά και καλοήθεις ενδείξεις όπως η νευραλγία του τριδύμου και οι αρτηριοφλεβώδεις δυσπλασίες.

Περισσότερες πληροφορίες:
ℹ️ https://www.papapostolou.gr/product/truebeam-radiotherapy-system-2/
ℹ️ https://bit.ly/3JRNm0s
ℹ️ https://www.papapostolou.gr/our-products/?mn=4414

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ