espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Το σύστημα βιοψίας μαστού BREVERA στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
SHARE POST
social
social
social
Το σύστημα βιοψίας μαστού BREVERA στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το σύστημα βιοψίας μαστού Hologic – Brevera, το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα που απεικονίζει άμεσα τα εκτομηθέντα δείγματα ιστών, ελαχιστοποιώντας τον συνολικό χρόνο της βιοψίας, εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης – Όμιλος Ιατρικού, αναβαθμίζοντας σημαντικά τον εξοπλισμό του τμήματος απεικόνισης και βιοψίας μαστού ώστε να εξασφαλίζει μια πιο ανώδυνη διαδικασία βιοψίας για τις ασθενείς.

H Papapostolou Healthcare Technologies, προμήθευσε και εγκατέστησε το σύστημα Brevera, παρέχοντας και την ειδικότερη εκπαίδευση ως προς τις λειτουργίες του στο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Το σύστημα βιοψίας μαστού και εκτομής ιστών Brevera συνεργάζεται με τον μαστογράφο Hologic SELENIA Dimensions 3D σε συνδυασμό με το σύστημα στερεοστατικής βιοψίας Affirm. Πραγματοποιεί βιοψία μαστού υποβοηθούμενη από κενό με ταυτόχρονη ακτινογράφηση, λήψη εικόνων σε πραγματικό χρόνο και ταξινόμηση των δειγμάτων ιστών, κατευθυνόμενη στερεοτακτικά μέσω 2D ψηφιακής μαστογραφίας ή τομοσύνθεσης ενώ η εξειδικευμένη οθόνη επισκόπησης με τεχνολογία απεικόνισης CorLumina παρέχει υψηλής ποιότητας διαγνωστική πληροφορία.

https://bit.ly/3Pcz1h8

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ