espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Tο σύστημα μαστογραφίας 3Dimensions™ λαμβάνει πιστοποίηση EUREF Type Test
SHARE POST
social
social
social
Tο σύστημα μαστογραφίας 3Dimensions™ λαμβάνει πιστοποίηση EUREF Type Test

Το σύστημα 3Dimensions κέρδισε την πιστοποίηση EUREF για την ικανοποίηση ή την υπέρβαση των αυστηρών ευρωπαϊκών προτύπων ως προς την ποιότητα της εικόνας και της δόσης ακτινοβολίας.

Η Hologic, Inc., παγκόσμιος ηγέτης στην υγεία των γυναικών, ανακοίνωσε ότι το σύστημα μαστογραφίας 3Dimensions™ έλαβε πιστοποίηση EUREF Type Test από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αναφοράς για τις Διαγνωστικές Υπηρεσίες και τον Διασφαλισμένης Ποιότητας Προσυμπτωματικό έλεγχο Μαστού (www.EUREF.org)1. Είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα ψηφιακής τομοσύνθεσης μαστού (DBT) παγκοσμίως που έλαβε την εν λόγω σημαντική διάκριση.

Η πιστοποίηση EUREF Type Test διαβεβαιώνει τα νοσοκομεία και τα κέντρα απεικόνισης ότι τα συστήματα 3Dimensions 2D και 3D έχουν περάσει από μια σειρά μηχανικών και κλινικών δοκιμών που αποδεικνύουν ότι πληρούν τα πρότυπα ποιότητας εικόνας, έκθεσης ακτινοβολίας και σταθερότητας που ορίζονται από τον EUREF για τον προληπτικό και διαγνωστικό εξοπλισμό μαστογραφίας. Και τα δύο συστήματα μαστογραφίας δοκιμάστηκαν σε δύο κλινικές τοποθεσίες στην Ολλανδία για προληπτικές και διαγνωστικές εφαρμογές.

«Το έργο του EUREF συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση των ποιοτικών προληπτικών εξετάσεων και φροντίδας που λαμβάνουν οι γυναίκες σε όλη την Ευρώπη. Είναι τιμή μας που είμαστε το πρώτο σύστημα DBT που πληροί τα αυστηρά τους πρότυπα», δήλωσε η Tanja Brycker, Αντιπρόεδρος Στρατηγικής Ανάπτυξης, Μαστού και Σκελετικής Υγείας και Γυναικολογικών Χειρουργικών Λύσεων της Hologic. «Η πιστοποίηση EUREF δεν είναι εύκολη. Είμαστε περήφανοι που το σύστημά μας 3Dimensions έλαβε την πιστοποίηση που είχαν ήδη λάβει άλλα δύο συστήματα μαστογραφίας. Αυτές οι πιστοποιήσεις αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε ιατρική τεχνολογία υψηλής ποιότητας που βελτιώνει την υγεία των γυναικών».

Το σύστημα 3Dimensions διαθέτει πρωτοποριακές βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώνουν την εμπειρία του ασθενούς χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα, τη δόση ακτινοβολίας ή την ακρίβεια. Είναι το ταχύτερο και υψηλότερης ανάλυσης διαθέσιμο2 σύστημα τομοσύνθεσης μαστού και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι πιο άνετο3 για τους ασθενείς, ενώ παρέχει βελτιωμένη ροή εργασίας για τους ακτινολόγους. Εκτός από το 3Dimensions, η EUREF έχει προηγουμένως πιστοποιήσει τα συστήματα ψηφιακής μαστογραφίας Selenia® και Selenia Dimensions® 2D της Hologic.

Σχετικά με τη HOLOGIC

Η Hologic, Inc. είναι μια καινοτόμος εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας που επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των γυναικών μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hologic, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.Hologic.com.

Τα Hologic, 3Dimensions, Dimensions και Selenia είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της Hologic, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή σε άλλες χώρες.

Δηλώσεις

Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει μελλοντικές πληροφορίες που ενέχουν κινδύνους και αβεβαιότητες, συμπεριλαμβανομένων δηλώσεων σχετικά με τη χρήση προϊόντων Hologic. Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι αυτά τα προϊόντα θα επιτύχουν τα οφέλη που περιγράφονται στο παρόν ή ότι αυτά τα οφέλη θα αναπαραχθούν με οποιονδήποτε συγκεκριμένο τρόπο σε σχέση με έναν μεμονωμένο ασθενή, καθώς το πραγματικό αποτέλεσμα της χρήσης των προϊόντων μπορεί να προσδιοριστεί μόνο κατά περίπτωση ασθενή. Επιπλέον, δεν μπορεί να υπάρξει διαβεβαίωση ότι αυτά τα προϊόντα θα είναι εμπορικά επιτυχημένα ή ότι θα επιτύχουν οποιοδήποτε αναμενόμενο επίπεδο πωλήσεων. Η Hologic αποποιείται ρητώς κάθε υποχρέωση ή δέσμευση να δημοσιοποιήσει τυχόν αλλαγές  ή αναθεωρήσεις των  δηλώσεων που παρουσιάζονται στο παρόν  έγγραφο  που πιθανόν να αντικατοπτρίζουν οποιαδήποτε αλλαγή στις προσδοκίες ή οποιαδήποτε αλλαγή σε γεγονότα, συνθήκες ή καταστάσεις στις οποίες βασίζονται τα δεδομένα και οι  δηλώσεις αυτού.

Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται ως προώθηση προϊόντος, καθώς τέτοιες δραστηριότητες απαγορεύονται. Για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση σε μια συγκεκριμένη χώρα, επικοινωνήστε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων της Hologic ή επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης: womenshealth@hologic.com.

1 EUREF https://www.euref.org/type-test-equipment/euref-type-test-results

2 Δεδομένα από αρχεία και από δημόσιες πηγές, 2017

3 Smith, A. Improving Patient Comfort in Mammography. Hologic WP-00119 Rev 003 (2017)

Πηγή: Hologic, Inc.

Media Contact

Jane Mazur
Vice President, Corporate Communications
+1.508.263.8764
jane.mazur@hologic.com

Investor Contact
Ryan Simon
Vice President, Investor Relations
+1.858.410.8514
ryan.simon@hologic.com

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ