espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Αναισθησιολογικών Μηχανημάτων στο ΓΝ Κορίνθου
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Αναισθησιολογικών Μηχανημάτων στο ΓΝ Κορίνθου

Τα αναισθησιολογικά μηχανήματα LEON PLUS της LOWENSTEIN MEDICAL που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του μικρότερου όσο και του μεγαλύτερου ασθενή, αποτελούν πλέον μέρος του εξοπλισμού των χειρουργείων του ΓΝ Κορίνθου.

Η συμβολή της έμπειρης ομάδας μας ήταν σημαντική, καθώς πέρα από την μεταφορά, παράδοση κι εγκατάσταση των μηχανημάτων, προχώρησαν στην εκπαίδευση του προσωπικού του νοσοκομείου κι εξασφάλισαν την ορθή λειτουργία τους.

Το αναισθησιολογικό μηχάνημα Leon plus είναι εξοπλισμένο με έναν ακριβή ηλεκτρονικό μείκτη που το καθιστά ασφαλές ακόμα και για αναισθησία με ελάχιστη ροή.

Η δυνατότητα αερισμού του Leon plus μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται στο επίπεδο ενός αναπνευστήρα εντατικής θεραπείας, καθώς διαθέτει αρκετούς τυπικούς και ειδικούς τρόπους αερισμού. Επιπλέον, η πλήρως παραμετροποιήσημη οθόνη αφής TFT 15 “μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ασφαλή παρακολούθηση του ασθενή σας.

Το νεογνικό λογισμικό δίνει κάποιες ειδικές δυνατότητες στο μηχάνημα, όπως χορήγηση αναπνεόμενου όγκου από μόλις 3 ml και ρυθμό αναπνοής μέχρι 100 bpm!

https://www.papapostolou.gr/product/leon-plus-2/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ