espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Ορθοπεδικής Χειρουργικής Τράπεζας στο Νοσοκομείο Σητείας
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Ορθοπεδικής Χειρουργικής Τράπεζας στο Νοσοκομείο Σητείας

Την χειρουργική τράπεζα, PST500, σύγχρονης ηλεκτρομηχανικής και ηλεκτρουδραυλικής τεχνολογίας, η οποία είναι κατάλληλη για ορθοπαιδικές επεμβάσεις καθώς επεμβάσεις γενικής χειρουργικής αλλά και για όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις των λοιπών ειδικοτήτων με την προσθήκη των κατάλληλων εξαρτημάτων, του κατασκευαστικού οίκου TRUMPF Medizin Systeme GmbH & Co.KG, μέλος του ομίλου BAXTER, εγκαταστήσαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Σητείας.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Σητείας κα Δαρατσιανού Μαρία και όλο το ιατρικό προσωπικό, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ώστε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την προμήθεια, παράδοση, εγκατάσταση και εκπαίδευση στις λειτουργίες του εξοπλσμού:

 

Η τράπεζα είναι σύγχρονης ηλεκτρομηχανικής και ηλεκτρουδραυλικής τεχνολογίας (πρώτο έτος κυκλοφορίας 2020). Είναι κατασκευασμένη από υλικά ποιότητας και αντοχής, ώστε είναι κατάλληλη για Νοσοκομειακή χρήση. Πληροί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Δέχεται φορτίο έως 454 κιλών. Εκτελεί όλες τις κινήσεις, χωρίς περιορισμό, με φορτίο έως 300 κιλών.

Λειτουργεί με τροφοδοσία συνεχούς ρεύματος DC, η οποία παρέχεται από ενσωματωμένες στην κολόνα maintenance free επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καθώς επίσης και από ενσωματωμένο τροφοδοτικό συνδεόμενο στο ηλεκτρικό δίκτυο.

 

Οι διάφορες κινήσεις της εκτελούνται ηλεκτρικά και να ενεργοποιούνται από ενσύρματο χειριστήριο που διαθέτει οθόνη αφής για την εκτέλεση ειδικών λειτουργιών και ρυθμίσεων. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ασύρματου χειροπληκτρολόγιο και ποδοδιακόπτη τριών κινήσων

Ο χειρισμός όλων των κινήσεων είναι δυνατός και μέσω χειριστηρίου ενσωματωμένου στην κολώνα της τράπεζας σε περίπτωση βλάβης του χειροπληκτρολογίου.

https://bit.ly/3vPY2YC

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ