espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Εγκατάσταση Ενδοβρογχικού Υπερήχου στην Πνευμονολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ
SHARE POST
social
social
social
Εγκατάσταση Ενδοβρογχικού Υπερήχου στην Πνευμονολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ

Η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, φρόντισε για την παράδοση και παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του εξοπλισμού. Ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση του υπερήχου, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού του νοσοκομείου, πάνω στις προηγμένες λειτουργίες του συγκεκριμένου μηχανήματος.

➡️ Η τελευταίας τεχνολογίας σειρά βίντεο υπερηχοβρογχοσόπιο του κατασκευαστικού οίκου Pentax Medical της σειράς J10 και μοντέλο EB19J10U και η υπερηχοτομογραφική μονάδα του κατασκευαστικού οίκου Hitachi- Fujifilm Arietta 65 :

☑έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της διάγνωσης EBUS- TBNA και της θεραπείας.

Μαζί, η Hitachi- Fujifilm και η PENTAX Medical παρέχουν εξαιρετική απεικόνιση και μοναδικά χαρακτηριστικά σε μια κοινή κλινική λύση.

☑ Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την καθαρή παρατήρηση, επιτυγχάνοντας με επιτυχία ενδοϋπερηχογραφική διάγνωση, προωθώντας θεραπευτικές διαδικασίες προς όφελος των ασθενών.

☑ Η αυξημένη ευελιξία που διαθέτει και η βελτιωμένη εργονομία εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα και ευκολία εισαγωγής για υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας της διαδικασίας καθώς και πιο άνετη διαδικασία για τον ιατρό και τον ασθενή.

☑ Διαθέτοντας μεγάλο κανάλι εργασίας 2,2mm, διευρύνει τις θεραπευτικές δυνατότητες, παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη έλεγχο της διαδικασίας.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ