espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Συνέδριο 42ο Έτος Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες
SHARE POST
social
social
social
Συνέδριο 42ο Έτος Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες

Η Richard Wolf, πρωτοπόρος στον τομέα της ενδοσκόπησης, προσφέρει μεγάλη ποικιλία συστημάτων ενδοσκοπικής απεικόνισης και διαχείρισης λίθων, ενώ θέτει νέες βάσεις στην ενδοουρολογία μέσω της ενδοσκοπικής εκπυρήνισης του προστάτη.

Τον πρωτοποριακό αυτό εξοπλισμό, γνωρίστε από κοντά, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου: 42ο ΕΤΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, που πραγματοποιείται στις 5-7 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ενημερωθείτε για το συνέδριο εδώ:
https://www.athenianurologydays.gr/

Ενδοσκοπική Κάμερα ENDOCAM LOGIC 4K ανάλυσης ULTRA HD

  • Τα δεδομένα εικόνας επεξεργάζονται σε πλήρες εύρος ζώνης 4K UHD απευθείας χωρίς κάποια αναβάθμιση (upscaling)
  • Ψηφιακοί αλγόριθμοι διευκολύνουν τη διαφοροποίηση των ιστών, φωτίζουν τις κρίσιμες περιοχές των εικόνων και επιτρέπουν την καθαρότερη απεικόνιση των δομών
  • Νέα ψηφιακή κεφαλή με βελτιωμένη εργονομία, πιο συμπαγή κατασκευή, μικρότερη και πιο ελαφριά.
    Προσφέρει τη δυνατότητα κρυστάλλινης απεικόνισης των ενδοσκοπικών εικόνων που επιτρέπουν να διακρίνονται ακόμα και οι πιο ευαίσθητες δομές

Oυρητηροσκόπιο RIWO D-URS
Η Richard Wolf είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της ενδοσκοπικής διαχείρισης λίθων, ενεργή από την πρώτη γενιά των εύκαμπτων και ημιάκαμπτων ουρητηροσκοπίων και εντυπωσιάζει διαρκώς με τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτει για τη θεραπεία λιθίασης ουρητήρα και νεφρών. Ο στόχος στην ανάπτυξη του RIWO D-URS ήταν να γίνει η ουρητηροσκόπηση ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο άνετη για τον χρήστη. Μια εντελώς νέα ιδέα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ημιάκαμπτης ουρητηροσκόπησης με αυτά της εύκαμπτης.
Είναι εύχρηστο, έχει το ιδανικό εργονομικό σχήμα και θέτει νέα πρότυπα για τα ενδοσκόπια μιας χρήσης με την εξαιρετική απεικόνιση του. Όλα αυτά συνδυάζονται σε μια μοναδική λύση τριών καναλιών, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στον ασθενή, παράλληλα προσφέροντας πρωτοποριακές δυνατότητες στον ιατρό.

Σύστημα εκπυρήνισης προστάτη, PIRANHA
Εκτός από τις καθιερωμένες μεθόδους για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH), νέες μέθοδοι γίνονται όλο και πιο σημαντικές στην ενδοουρολογία και μια τάση προς την ενδοσκοπική εκπυρήνιση του προστάτη (EEP) παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.
Η Richard Wolf προσφέρει στον χρήστη μια ποικιλία προϊόντων στον τομέα της χειρουργικής με λέιζερ και στον τομέα της χειρουργικής με διαθερμία, έτσι ώστε ο ουρολόγος να μπορεί να προμηθευτεί το πλήρες σετ εργαλείων του, συμπεριλαμβανομένου ενός λέιζερ υψηλής ισχύος, ανεξάρτητα από ποια χειρουργική τεχνική προτιμά.
Η σειρά ρεζεκτοσκοπίων SHARK σε συνεργασία με το σύστημα εκπυρήνισης προστάτη PIRANHA διαθέτει το κατάλληλο εργαλείο για οποιαδήποτε τεχνική εκπυρήνισης.
Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα τεμαχισμού, η σειρά προϊόντων PIRANHA ολοκληρώνει το πακέτο για την ενδοσκοπική εκπυρήνιση του προστάτη και εγγυάται γρήγορη και ακριβή αφαίρεση τμημάτων ιστού, χάρη σε μια ειδικά αναπτυγμένη τεχνολογία.
Μαζί το SHARK και το PIRANHA μειώνουν τους χειρουργικούς χρόνους και παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον ασθενή.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ