espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Άρθρο του Θανάση Παπαποστόλου στο FORTUNE GREECE
SHARE POST
social
social
social
Άρθρο του Θανάση Παπαποστόλου στο FORTUNE GREECE

Θανάσης Παπαποστόλου
Papapostolou Healthcare Technologies
Director και Μέλος Δ.Σ.

Η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES διανύει πλέον το 110ο έτος λειτουργίας της παρέχοντας ιατρικό εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καινοτόμες τεχνολογίες, ολοκληρωμένες λύσεις και αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες υγείας με ύψιστο στόχο τη βέλτιστη φροντίδα των ασθενών.

Διαθέτει προσωπικό σε όλες τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, ενώ έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού και εισάγει στην αγορά καινοτόμα συστήματα που αναβαθμίζουν το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας.

Διαθέτοντας την πλέον πολυπληθή και καταρτισμένη ομάδα τόσο για την άρτια εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στις κλινικές εφαρμογές όσο και για την άμεση τεχνική υποστήριξη, η εταιρεία διασφαλίζει για τους επαγγελματίες υγείας την πλήρη ανάπτυξη όλων των κλινικών δυνατοτήτων και τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε εγκατεστημένου συστήματος.

Παράλληλα, η κοινωνική προσφορά και οι φιλανθρωπικές δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της PAPAPOSTOLOU και πηγάζει από αξίες που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και την επιθυμία να προσφέρει στην κοινωνία και με αίσθημα ευθύνης να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός «καλύτερου αύριο», μέσω της υποστήριξης σωματείων και οργανισμών, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων.

Η εταιρεία προσαρμόζεται συνεχώς στις προκλήσεις της κάθε εποχής και ακολουθεί την ιατρική τεχνολογία και τις βέλτιστες τάσεις της ιατρικής πρακτικής. Κοιτάζοντας μπροστά, πιστεύουμε ότι μεγάλο βάρος θα δοθεί στην πρόληψη με λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης αλλά και στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ακόμη και στην κατ’ οίκον ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση. Τα smart phone & watches θα γίνουν εργαλεία που θα συνδέουν τους ασθενείς με τους ιατρούς τους. Το μέλλον σίγουρα δείχνει την ιατρική φροντίδα όσο το δυνατόν πιο μακριά από το ακριβό για το σύστημα υγείας νοσοκομείο.

Σε κάθε προσαρμογή του συστήματος υγείας ο ρόλος μας είναι και εκπαιδευτικός προς τους επαγγελματίες υγείας και συνεπώς αναγνωρίζουμε τον κρίσιμο ρόλο των ανθρώπων μας στην εκπλήρωση της εκπαιδευτικής αποστολής της εταιρείας. Επενδύουμε διαρκώς στην προσέλκυση, ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας. Διατηρούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την αξιοκρατία, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την ανταπόκριση στον πελάτη.

Όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή στη συνείδηση της ιατρικής κοινότητας ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ολοκληρωμένων ιατροτεχνολογικών λύσεων. Η PAPAPOSTOLOU έχει στόχο να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών βασιζόμενη στη μακρόχρονη ιστορία της, στις υψηλές αξίες που υπηρετεί και στη δυναμική της μεγάλης ομάδας των συνεργατών της.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ