espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Πρώτη Εγκατάσταση του συστήματος βιοψίας μαστού BREVERA στην Αττική στο METROPOLITAN HOSPITAL
SHARE POST
social
social
social
Πρώτη Εγκατάσταση του συστήματος βιοψίας μαστού BREVERA στην Αττική στο METROPOLITAN HOSPITAL

Το νέο πρωτοποριακό σύστημα βιοψίας μαστού Brevera του Aμερικανικού Οίκου Hologic, εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αττική στην πρότυπη μονάδα μαστού του Metropolitan Hospital του ομίλου HHG.

Πρόκειται για το μοναδικό σύστημα βιοψίας μαστού παγκοσμίως που παρέχει άμεση απεικόνιση των εκτομηθέντων δειγμάτων ιστών, ελαχιστοποιώντας τον συνολικό χρόνο της διαδικασίας.

Συνεργάζεται άμεσα με την ειδική τράπεζα στερεοτακτικής βιοψίας σε πρηνή θέση του Οίκου HOLOGIC, η οποία παρέχει πρόσβαση 360° στο μαστό ώστε να πραγματοποιείται με υψηλή ακρίβεια ο εντοπισμός της ύποπτης περιοχής ενώ εξασφαλίζει την πλέον σύντομη, ασφαλή και ανώδυνη διαδικασία βιοψίας για τις ασθενείς.

Ο καινοτόμος τεχνολογικός συνδυασμός της μονάδας μαστού με σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας και τομοσύνθεσης Hologic, DIMENSIONS3D, κλίνη στερεοτακτικής βιοψίας μαστού σε πρηνή θέση και συσκευή εκτομής ιστών με ταυτόχρονη απεικόνιση Brevera, σε συνδυασμό με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού του τμήματος με επικεφαλής τον Δρ. Vassilis Venizelos (Διευθυντής Μονάδας Μαστού – Χειρουργικής Κλινικής Μαστού) εγγυάται την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας παθήσεων του μαστού προς όφελος των εξεταζόμενων γυναικών.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ