espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Βράβευση από ΣΕΙΒ για 100 Χρόνια Προσφοράς μας στην Υγεία
SHARE POST
social
social
social
Βράβευση από ΣΕΙΒ για 100 Χρόνια Προσφοράς μας στην Υγεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) τίμησε την εταιρεία μας βραβεύοντάς την για τα 100 χρόνια προσφοράς της στον χώρο της Υγείας, στα πλαίσια εκδήλωσης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ενημέρωσης για τα Ιατροτεχνολογικά και Διαγνωστικά προϊόντα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στην Αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβε ο κ. Νίκος Παπαποστόλου, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη μεγάλη τιμή που έκαναν στην εταιρεία και αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα σχετικά με ιατρικά και παραϊατρικά βοηθήματα από την αρχή του εικοστού αιώνα.

Στην ομιλία του ο κ. Νίκος Παπαποστόλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, τους συνεργάτες και την οικογένεια Παπαποστόλου η απόφαση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Πρ

οϊόντων να τιμήσει το έργο μας και την προσφορά μας στο χώρο της Υγείας» και προσέθεσε: «Η αναγνώριση από συναδέλφους έχει πάντα μια πρόσθετη αξία και αποτελεί αιτία συγκίνησης ακόμη και για τον πιο έμπειρο επαγγελματία».

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ