espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Υποστήριξη της Ομάδας Κρόνος ΑΟ Γέρακα – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
SHARE POST
social
social
social
Υποστήριξη της Ομάδας Κρόνος ΑΟ Γέρακα – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, μέσα από τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τη Νέα Γενιά, τον Αθλητισμό, την Ευεξία και ιδιαίτερα την Υγεία της Γυναίκας για την οποία εξειδικεύεται και πρωτεύει με τα είδη και τις υπηρεσίες της που απευθύνονται τόσο σε Επαγγελματίες Υγείας όσο και σε Ασθενείς, για θεραπεία αλλά και για πρόληψη, όπως τη διαγνωστική και χειρουργική του μαστού, την μέτρηση οστεοπόρωσης, την μαιευτική γυναικολογία, την θεραπεία αγγειολογικών προβλημάτων, του λεμφοιδήματος, αλλά και την ιατρική αισθητική.

Τώρα λοιπόν, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της φρόνημα και το αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, στηρίζοντας με τη χορηγία της την γυναικεία ομάδα μπάσκετ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο. ΓΕΡΑΚΑ. Στα πλαίσια του sponsoring της ομάδας, προσέφερε στο ιατρείο του γηπέδου της ομάδας, έναν απινιδωτή και ορθοπεδικό υλικό για τις πρώτες βοήθειες καθώς και κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Sigvaris και στηθόδεσμους Thuasne για όλες τις αθλήτριες.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης “ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ” ιδρύθηκε το 1997, με έδρα το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα. Οι παγκορασίδες του Κρόνου Γέρακα έχουν πλέον πετύχει το στόχο τους, να δώσουν το παρόν στο ραντεβού ή καλύτερα στη γιορτή ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες της χρονιάς. Εκμεταλλευόμενες το ποιοτικό βάθος του ρόστερ τους, αγωνιζόμενες με αστείρευτο πάθος, διαθέτοντας ωριμότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους σε συνδυασμό με υποδειγματική άμυνα και σωστό προσανατολισμό στην επίθεση, κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των αντιπάλων τους και να χαμογελάσουν στο άκουσμα του σφυρίγματος της λήξης του αγώνα, που τις έφερε αγκαλιά με τον 1ο τους τίτλο στην κατηγορία, ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές, αποδεικνύοντας περίτρανα γιατί έφτασαν πανάξια στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Περισσότερα για την ομάδα μπορείτε να δείτε στο site και στη σελίδα στο facebook:

https://www.facebook.com/groups/68749481536/

http://www.kronosgerakawbc.gr/

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ