espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ SAIL FOR PINK
SHARE POST
social
social
social
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ SAIL FOR PINK

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, φροντίζει αδιάκοπα εδώ και πάνω από 100 χρόνια το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει ο άνθρωπος, την υγεία, και έχει αφοσιωθεί στη διασφάλισή της μέσω των κορυφαίων μηχανημάτων στον κλάδο που διαθέτει και των υπηρεσιών που προσφέρει 24/7.

Σήμερα, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνει, τη στήριξή της προς την Υγεία της Γυναίκας, καθώς και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα πρόληψης. Συμμετέχει ως χορηγός και υποστηρικτής στην εκδήλωση sail for pink, που διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής, παρέχοντας δύο κρεβάτια για την προληπτική, κλινική εξέταση μαστού που θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σε ανασφάλιστες γυναίκες το Σάββατο 5 Μαΐου  και ώρες 10.00-14.00 στην κινητή μονάδα του Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της στήριξης των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση στο ευρύ κοινό για τον καρκίνο του μαστού, η απομυθοποίησή του, καθώς και ο σχεδιασμός προγραμμάτων που αφορούν και στοχεύουν στην αλλαγή νοοτροπίας στους νέους και στην υιοθέτηση προληπτικής συμπεριφοράς.

Μέσα από αυτή τη δράση της, η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αποδεικνύει γι’ ακόμα μια φορά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και μας θυμίζει ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Γιατί ο καρκίνος του μαστού, εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να νικηθεί.

Στις 5-6 Μαΐου θα βρισκόμαστε στην εκδήλωση sail for pink, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, και παροτρύνοντας τις γυναίκες όλων των ηλικιών να βάλουν την πρόληψη στη ζωή τους, δημιουργώντας μια πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ