espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Το νέο PicoStar laser από την Asclepion
SHARE POST
social
social
social
Το νέο PicoStar laser από την Asclepion
PICOSTAR

Το PicoStar έφτασε με την “state of the art” σχεδίαση και την τελευταία τεχνολογία PICO laser. Είναι κατάλληλο για αφαίρεση τατουάζ, χρωματικών αλλοιώσεων και μόνιμου make up.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του Nd: YAG Laser είναι οι εξαιρετικά σύντομοι παλμοί του, μικρότεροι από 300 ps, η μέγιστη ισχύς του, πάνω από 2,5 GW, η διαθεσιμότητα πρόσθετων μηκών κύματος, μέσω της DYE τεχνολογίας και η λειτουργία του χωρίς προθέρμανση.

Η υψηλή τεχνολογία laser, Γερμανικής κατασκευής, με έως και τέσσερα μήκη κύματος (1064, 532, 585, 650 nm) σε ένα σύστημα επιτρέπει την ασφαλή, ακριβή και ανώδυνη θεραπεία, μειώνοντας τον αριθμό των συνεδριών και τους χρόνους θεραπείας για τα πολύχρωμα τατουάζ.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός των χειρολαβών εστίασης (zoom handpiece) και η διαισθητική οθόνη διεπαφής (touchscreen) 10,1″ εξασφαλίζει αξιόπιστη, γρήγορη και άνετη χρήση του συστήματος

Το νέο μας προϊόν παρουσιάζεται στο ετήσιο τεύχος του Prime International Journal of Aesthetic and Anti-Aging Medicine, καθώς επίσης και στο καινούριο τεύχος του Cosmetic Medicine 2018, μαζί με τον οδηγό χρήσης του, που μοιράστηκε στο AMWC Congress στο οποίο συμμετεχείχε η εταιρεία Asclepion

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ