espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Περπατάμε μαζί με το Make a Wish
SHARE POST
social
social
social
Περπατάμε μαζί με το Make a Wish

Την Κυριακή 29 Απριλίου, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του φιλανθρωπικού οργανισμού Make a Wish Greece, (Κάνε μια Ευχή Ελλάδας), θα γίνουν και πάλι παιδιά, και θα πραγματοποιήσουν έναν διαφορετικό περίπατο. Έναν φωτεινό κι αισιόδοξο περίπατο αγάπης κι ελπίδας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, θα περπατήσουμε μαζί με πολλούς άλλους εθελοντές και θα συνδράμουμε στην προσπάθειά του οργανισμού, που έχει ως στόχο την εκπλήρωση των ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 6:00 μ.μ. και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία, θα περπατήσουμε όλοι μαζί στα βήματα της πρώτης ευχής του μικρού Chris, που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish».

Γιατί όλοι εμείς στην ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ πιστεύουμε, πως η χαρά και το φως που θα μπει στις ζωές αυτών των παιδιών εκπληρώνοντας τις ευχές τους, θα τα βοηθήσει να παλέψουν και να νικήσουν το σκοτάδι που τα έχει περικυκλώσει βγαίνοντας νικητές στη μάχη της ζωής.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ