espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κοντά στους Φοιτητές
SHARE POST
social
social
social
Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κοντά στους Φοιτητές
ΒΡΑΒΕΙΟ
Ο κ.Νάσος Παπαποστόλου παραδίδει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ στον επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε. κ.Νεκτάριο Καλύβα.

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κοντά στους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ΤΕ

Σε μια ζεστή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό της κέντρο στο Νέο Ψυχικό την Παρασκευή 23/2/2018, η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ εγκαινίασε μια νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, απονέμοντας το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ στην απόφοιτη του έτους 2017 του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ΤΕ με την υψηλότερη βαθμολογία.

Το βραβείο για λογαριασμό της αριστεύσασας παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε. επίκουρος καθηγητής κ. Νεκτάριος Καλύβας, ο οποίος υπογράμμισε τη στενή συνεργασία που υπάρχει για χρόνια ανάμεσα στο Τμήμα και την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Με τη θέσπιση του ετήσιου ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ, η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ έχει ως σκοπό να επιβραβεύσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ΤΕ, να αναγνωρίσει την πολυετή προσπάθεια των φοιτητών του για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και να ενθαρρύνει τα νέα παιδιά να συνεχίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ