espa2
espa1
Greek
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser
SHARE POST
social
social
social
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser

Το τριήμερο 16-18 Ιανουαρίου το τμήμα Δερματολογίας της εταιρείας μας θα παρευρεθεί στο “3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser” στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναπτύξει λεπτομερώς τις νεότερες θεραπευτικές τεχνικές Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, με σύγχρονη προσέγγιση, σε ενότητες με στρογγυλά τραπέζια τα οποία θα ακολουθούν ζωντανές εφαρμογές.

Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, εξέχοντος επιστημονικού κύρους, με σημαντική κλινική και εκπαιδευτική εμπειρία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί για να καταθέσουν την γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην διαδραστική επικοινωνία και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων με τους συμμετέχοντες.

Το τμήμα Δερματολογίας της εταιρείας μας θα συμμετέχει στο συνέδριο, όπου θα παρουσιάσει τεχνολογίες που έχουν σχέση με την δερματοχειρουργικη. Παράλληλα, θα διεξαχθεί μία δορυφορική διάλεξη με θέμα τη διάγνωση μελανωματος πριν την πράξη δερματοχειρουργικης.

SHARE POST
social
social
social
SHARE POST
social
social
social
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ